Rozsviťte Strom přání s Dokonalou láskou

Letos se Strom přání rozsvítí i pro opuštěné pejsky a kočičky prostřednictvím sbírky a podpory Dokonalé lásky – společnosti, která dlouhodobě podporuje a pomáhá tam, kde je nejvíce potřeba, a to už 16. prosince.

Stále jsou mezi námi jednotlivci a organizace, jimž osudy zvířat a ostatních lidí nejsou lhostejné. Jednou z nich je i Dokonalá láska. Organizace, která svými přírodními veterinárními přípravky pomáhá (nejen) psům a kočkám a zároveň podporuje řadu azylů, útulků a neziskových organizací, které pomáhají, schraňují a hledají nový domov pejskům a kočičkám, které se ocitly bez svého pána.

Při příležitosti Benefičního koncertu Nadace na ochranu zvířat „Děkujeme, Marto“, jehož je Dokonalá láska hlavním partnerem, proběhne už 16. prosince v 18:00 hodin v klubu Rock Café v Praze slavnostní rozsvícení Stromu přání.

Jaký je smysl projektu?

Dlouhodobí zákazníci a podporovatelé Dokonalé lásky měli možnost hlasovat a vybrat z neziskových organizací podporujících zvířata v nouzi ty, jimž chtějí během letošních Vánoc udělat radost a podpořit je. Koupí přírodních přípravků pro zvířata u Dokonalé lásky, přispívá jak kupující celým produktem, který organizace obdrží od Dokonalé lásky, tak navíc 50 Kč z kapsy samotné organizace ke každému zakoupenému produktu. Čím více se nakoupí, tím větší finanční podporu obdrží daná nezisková organizace, která si za příspěvek může pořídit kvalitní krmivo, zateplené boudy, pelíšky, veterinární péči a další potřebné věci. V letošním roce budou těmi šťastnými organizace: Fousky, Naděje pro čtyři packy, U Šmudliny, Voříškov a Zvíře v tísni.
Více informací o celém projektu najdete přímo na stránkách organizace Dokonalá láska, kde zároveň můžete přispět na dobrou věc: https://www.dokonalalaska.cz/strom-prani.

Benefiční koncert

Samotný benefiční koncert pořádaný Nadací na ochranu zvířat začne v 19:00 hod. a můžete se těšit vedle hlavní hvězdy Marty Kubišové například i na Tomáše Savku, Markétu Procházkovou, Báru Smejkalovou, Terezu Maškovou a další hosty. Vstupenky můžete zakoupit za 250 Kč v Rock Café Shopu na Národní 20 na Praze 1 a jsou stále k dispozici.

Dokonalá láska

Výzkum a vývoj Dokonalé Lásky dává čistě přírodním přípravkům jedinečné vlastnosti. Celá řada veterinářů a dalších specialistů poznává, že nejde o léčitelství nebo bylinářství, ale o vysoce sofistikovanou práci s molekulami v jejich přirozené přírodní formě.

Až do 4. ledna máte možnost svojí objednávkou přispět na dobrou věc a pomoci opuštěným pejskům a kočičkám v době Vánoc. Více na www.dokonalalaska.cz