Excelentní panoramatická hlava Rollei Mark II 200

V Brně, 05.12.2018 – společnost Rollei uvádí na trh přesnou panoramatickou hlavu v excelentním zpracování pomocí které, si rozšíříte svůj kreativní rozsah o dokonalé a perfektně zpracované 360° snímky, to je Rollei Mark II 200.

Precizní zpracování

Panoramatická hlava Rollei Mark II 200 udržuje fotoaparát vertikálně (ve formátu na výšku). Hlava se otáčí plynule v rozsahu 360° nebo je možné zvolit rozdělení do přesně daných kroku po 4×90°, 6×60°, 15×24°, nebo 24×15° což usnadňuje rozdělení panoramatického snímku po stejných částech. Celá hlava je vyrobena z precizně frézovaného a vysoce kvalitního hliníku. Hlava je vybavena dvojicí vodních vah pro přesné nastavení a posuvníky jsou opatřeny jasně viditelnou stupnicí v centimetrech i palcích.

Rychlá a bezpečná montáž

Panoramatická hlava je standardně dodávána v praktickém robustním kufříku ve kterém je bezpečně složena pro snadnou pohodlnou přepravu. Rozložení a upevnění na stativ spolu s umístěním fotoaparátu, je snadné a je to otázkou okamžiku. Rollei Mark II 200 se ke stativu upevní pomocí 3/8 ” závitu a pro uchycení fotoaparátu pak slouží 1/4″ šroub. Hlava je samozřejmě plně kompatibilní s produkty ARCA SWISS a je vhodná pro fotoaparáty DSRL a DSLM, bezpečně tak uchopí fototechniku s hmotností až 3kg. váží pouhých 1171g a celkové rozměry činí 220 x 140 x 87 mm.

Cena a záruka:

Na produkt Rollei Mark II 200 se vztahuje záruka 2 roky.

Doporučená koncová cena činí 4990,- s DPH

Více informací: http://www.rollei.com/

O společnosti Rollei

Společnost Rollei má tradici již od roku 1920 ve městě Braunschweig (Brunswick), kdy Paul Franke roku 1916 vymyslel nový druh fotoaparátu na svitkový film známý jako Rolleiflex a poté založil spolu s investorem Reinholdem Heideckem obchodní firmu “Franke & Heidecke”. Tyto dvouoké zrcadlovky brzy díky své kvalitě a preciznímu zpracování dobyly svět a značka Rollei se stala uznávanou značkou kvality a ikonou ve fotografickém průmyslu.

Od roku 2015 se společnost jmenuje Rollei GmbH & Co. KG a působí ve více než 20 evropských zemích jako výrobce vysoce kvalitních akčních kamer, fotoaparátů, stativů a dalšího foto příslušenství. Společnost Rollei klade stále maximální důraz na prémiovou kvalitu a tím tak pokračuje v historii jména značky Rollei.