Cleverlance začíná rok 2019 v nových kancelářích na Palmovce

Praha, 3. ledna 2019 – Technologická společnost Cleverlance přivítá rok 2019 v nových kancelářích. Krátce po brněnské pobočce se pražská centrála firmy s více než osmi sty IT specialisty přestěhovala z Holešovic do nedávno dokončeného kancelářského centra Open Park III na Palmovce.

cleverlance-48223143_2168962973148147_770317627376533504_o.png

V nové budově bude Cleverlance obývat dvě a půl patra a celková rozloha jejích kanceláří tak činí přes 3000 m2. Vnitřní prostory z dílny architektonického studia Procházka & Partners vznikly na míru konkrétním potřebám a zvyklostem firmy. Vynikají vzdušností a často imitují venkovní prostředí jako dlažbu nebo městský park. Organický dojem dotvářejí i prostorové instalace stylizovaných stromů. V prostoru se též pracuje s originálními popisovatelnými zástěnami, které korespondují s firemním brandem. Kanceláře disponují řadou řešení pro individuální práci či konferenční hovory (niky), odhlučněné telefonní budky nebo mikrozasedačky. Hlavní zasedací místnosti jsou designově zpracovány ve stylu Hvězdných válek a nesou jména jednotlivých planet filmové ságy.

Důležitou součástí kanceláří firmy je i tzv. Hub. Centrální prostor, který funguje jako meeting point i coworking space pro externí spolupracovníky. Uživatelé nových kanceláří mají k dispozici také obytnou střechu, která má sloužit hlavně k odpočinku. V samotném office parku je kavárna a ve zrenovované památkově chráněné montážní hale bývalé firmy Horák a Hlava velká kantýna. Venkovní prostor dotvářejí pobytové schody pro práci v jarních a letních měsících.

Executive Director for Solutions Delivery v Cleverlance Jiří Voldán k novým prostorám říká: “Nároky na kvalitu poskytovaných služeb a na zabezpečení zpracovávaných osobních údajů stále rostou. Proto jsme se inspirovali u moderních technologických společností a začlenili jsme pracovní místa pro naše subdodavatele a externí spolupracovníky do coworkingového hubu, který přímo sousedí s našimi prostory.”

O společnosti Cleverlance:

Společnost Cleverlance je přední český dodavatel IT služeb a komplexních softwarových řešení včetně mobilních aplikací zejména v oblastech financí, telekomunikací, automotive a veřejné správy. Cleverlance vznikla v roce 2000 jako ryze česká IT firma a dnes tvoří její tým více než 800 specialistů se znalostmi v oblastech obchodních konzultací a analýzy, návrhu, vývoje a implementace informačních systémů a mobilních aplikací (včetně aplikací pro virtuální a rozšířenou realitu), projektového řízení, testování a QA, informační bezpečnosti, technické podpory a kompletního outsourcingu informačních systémů.