Sophos jmenoval v České republice nového Gold Partnera

Novým českým Gold Partnerem bezpečnostního lídra Sophos se stala společnost Vítkovice IT Solutions, významný dodavatel ICT technologií ze skupiny Vítkovice Machinery Group

Praha, 10. ledna 2019 – Sophos, světový lídr v oblasti zabezpečení sítí a koncových bodů, oznámil jmenování nového Gold partnera pro Českou republiku. Stala se jím společnost Vítkovice IT Solutions, která splnila náročné technické i obchodní certifikace. Díky dosažení úrovně Gold v rámci partnerského programu společnosti Sophos může nyní Vítkovice IT Solutions svým zákazníkům nabízet řešení v oblasti ICT bezpečnosti za výhodných cenových podmínek včetně pokročilé technické i obchodní podpory výrobce.

Společnost Vítkovice IT Solutions nabízí implementaci a správu informačních technologií včetně řešení průmyslové automatizace jak pro dceřiné společnosti strojírenské skupiny Vítkovice Machinery Group, tak i řadu významných zákazníků napříč vertikálami od školství přes zdravotnictví až po státní správu. Vítkovice IT Solutions patřící dosud v rámci partnerského programu společnosti Sophos mezi partnery typu MSP (manage service provider), kteří nabízejí a implementují produkty Sophos jako službu pro komplexní zajištění bezpečnosti zákazníků, se nově zařadila mezi zlaté partnery.

Společnost Sophos v rámci partnerského programu nabízí více než 39 tisícům svých obchodních partnerů přístup k řadě užitečných služeb a aktuálních informací, k produktovým updatům i marketingovým a podpůrným nástrojům, on-line školením a komplexní předprodejní i poprodejní podpoře. Partnerský program Sophos umožňuje partnerům i přístup k promo a bonusovým akcím, které mají za cíl podpořit jejich podnikání a vést k získání konkurenční výhody.

„Společnost Vítkovice IT Solutions je naším dlouholetým obchodním partnerem, u něhož se můžeme spolehnout na vysokou profesionalitu a kompetentnost jeho zaměstnanců. Věříme, že povýšení našeho partnerství na úroveň Gold se projeví dalším prohloubením intenzity naší spolupráce a přispěje k ještě větší spokojenosti našich zákazníků. Právě ta je totiž naším společným a klíčovým cílem,“ říká Patrick Müller, Channel Account Executive Czech Republic & Slovakia.

„Zakládáme si na tom, aby naše vztahy s výrobci měly charakter skutečného partnerství, a právě tuto podmínku Sophos svým vysoce propracovaným, a přitom jednoduchým a flexibilním partnerským programem zcela naplňuje. Široká škála poradenství a nástrojů, které se nám v rámci programu dostává, nám umožňuje poskytovat zákazníkům bezkonkurenční podporu a maximalizovat jejich spokojenost,“ říká Ondřej Hubálek, ředitel Provozu ICT a zákaznických služeb ve společnosti Vítkovice IT Solutions.

Přečtěte si analýzy a novinky z oblasti bezpečnosti na oceňovaném blogu Naked Security News a získejte další nejnovější informace ze společnosti Sophos na Sophos News.

Spojte se se společností Sophos prostřednictvím kanálů Twitter, LinkedIn, Facebook, Spiceworks, YouTube.

###

O společnosti Vítkovice IT Solutions

Vítkovice IT Solutions jako součást strojírenské skupiny Vítkovice Machinery Group patří k významným českých dodavatelům informačních a komunikačních technologií. Nabízí široké portfolio řešení v oblastech Informačních technologií a Průmyslové automatizace, od optických sítí po špičkové informační systémy, podporující efektivitu výroby a ochranu lidských životů. Vítkovice IT Solutions je důležitým obchodním partnerem předních světových výrobců a dodavatelů produktů a technologií. Díky svým obchodním výsledkům, a především díky vysoké odborné kvalifikaci a zkušenostem svých pracovníků disponuje řadou prestižních certifikátů a ocenění včetně Egovernment The Best 2017 – ICZ. Více informací o společnosti naleznete na adrese: www.vitsol.cz.

O společnosti Sophos

Společnost Sophos je lídrem v oblasti nové generace ochrany koncových bodů i sítí. Jako průkopník v oblasti synchronizované ochrany vyvíjí svá inovativní řešení pro ochranu koncových bodů, sítí, webů, elektronické pošty i mobilních zařízení a pro šifrování dat tak, aby jednotlivé produkty mohly lépe vzájemně spolupracovat. Na komplexní bezpečnostní řešení společnosti Sophos jako na nejlepší možnou ochranu před pokročilými hrozbami i ztrátou dat se spoléhá již více než 100 milionů uživatelů ze 150 zemí. Produkty značky Sophos jsou exkluzivně dostupné prostřednictvím celosvětové sítě složené z více než 26 000 registrovaných partnerů. Sophos sídlí v britském Oxfordu a je veřejně obchodovatelnou společností na londýnské burze pod symbolem „SOPH“. Více informací o společnosti naleznete na adrese www.sophos.com.