Creative Dock nabírá do IT, otevírá kanceláře v Brně a Pardubicích

Praha, 14. ledna 2019 – Nové kanceláře ve dvou českých městech otevírá company builder Creative Dock. Po Praze, kde má českou základnu, a dalších sedmi evropských městech se tak jeho aktivity rozšíří do Brna a Pardubic.

Možnost pracovat pro společnost, která je známá inovativním přístupem nejen v oblasti informačních technologií, zde získají zejména talentovaní IT specialisté. Nově se tak na projektech Creative Docku mohou podílet i ti, kteří za prací nechtějí dojíždět nebo se stěhovat do hlavního města.

Práce v IT trochu jinak

Výrazným benefitem je i startupové prostředí, ve kterém každý může vidět přímý dopad své práce na celkový vývoj produktu. Není tak pouze „dělníkem“, ale spolurozhoduje o celém procesu a může přímo ovlivňovat MVP i výsledný produkt.

Právě v Česku se nachází klíčový IT hub pro všechny mezinárodní pobočky Creative Docku. Noví kolegové v Brně a Pardubicích se tak budou moci významně podílet nejen na projektech pro český trh, ale také na těch, které už existují nebo aktuálně vznikají v rámci trhů zahraničních.

Úspěšní lidé i projekty

Podobně jako v ostatních pobočkách se tady navíc nabízí možnost úzce spolupracovat s úspěšnými lidmi v oboru. V Praze a Pardubicích mimo jiné s CTO Creative Docku Michalem Stránským a s team leaderem Antonínem Kmochem; v Brně pak s Palom Greššom, který ve firmě působí jako product owner projektu Vetri, a s CTO / team leaderem Viktorem Bulánkem.

Mezi nejnovější tuzemské projekty Creative Docku, které stojí právě na digitálních inovacích, patří zdravé životní pojištění Mutumutu, online pojištění osobních věcí CUBIQ nebo Kontakto, celofiremní databáze kontaktů. Creative Dock spolupracuje s klienty, jako je například E.ON, Raiffeisenbank, Société Générale nebo Škoda Auto.

Na mezinárodní trh pak aktuálně míří zmiňovaný projekt Vetri – platforma pro kontrolu osobních dat s využitím blockchainu, která má základnu v Curychu.

Vše o IT hiringu: https://tech.creativedock.com/

Web Creative Dock: https://www.creativedock.com/

Press kit s TZ a fotkami: http://bit.ly/CDNoveKancelare