Hurá na hory! S poukázkami o poznání levněji!

Praha, 21.1.2019 – Každý milovník zimních sportů ví, že pobyt na horách umí pěkně provětrat hlavu, ale také peněženku. Leckdo ale netuší, že v zimních areálech může uplatnit volnočasové poukázky od svého zaměstnavatele a významně tak ušetřit.

„Spolupracujeme s celou řadou provozovatelů zimních středisek, kteří akceptují platbu našimi produkty. Majitelé karet ActivePass nebo Flexi Pass CARD tak mohou v průměru denně na nákupu permanentek nebo v půjčovnách lyží a snowboardů ušetřit až 241 korun,“ říká Robert Hlaváček ze Sodexo Benefity, jež volnočasové benefity pro firmy zajišťuje.

Držitelé ActivePassu si v zimě mohou užít lyžování například ve Ski aréně Jizerky. Ať už se rozhodnou pro Severák, Bedřichov nebo Špičák, kartu zde mohou použít na celodenní vypůjčení lyží nebo na 40 bodovou jízdenku na vlek. Z té se při každé jízdě odečítají body v závislosti na sjezdovce a druhu vleku. Půl den lyžování zdarma, resp. v rámci ActivePassu, se dá užít ve ski areálu U Vodárny. Na Moravě mohou pak držitelé karet využít slevu na celodenní permanentku ve ski areálu Červenohorské sedlo. Kdo by ale tentokrát chtěl vyměnit lyže za něco méně tradičního, může zkusit sněžnice nebo bigfooty, které si lze vypůjčit s ActivePassem zdarma v Bike Hejzák.

I držitelé Flexi Pass CARD si mohou výhodně užít zimní radovánky. Platit se s ní dá za půjčení lyží, skipass, bruslení nebo třeba za lyžařskou školu, a to v řadě skiareálů po celé České republice. V Peci pod Sněžkou, Vrchlabí, Špindlerově mlýně, Lipně nad Vltavou, nebo v dalších lyžařských střediscích lze Flexi Pass CARD využít i na zajištění ubytování. Ti, kteří pobytu v mrazu neholdují, se mohou s kartou nechat rozmazlovat v jedné z více než 800 provozoven specializujících se na relaxaci a krásu, kam patří masáže, lázeňské procedury nebo saunování.

Poznámka:

Kompletní nabídka nejen zimních středisek, kde lze uplatnit kartu ActivePass, je k dispozici na www.activepass.cz. Kde všude lze využít Flexi Pass CARD, je uvedeno na www.mujpass.cz.

Sodexo v České republice

Od roku 1992, kdy Sodexo vstoupilo na český trh, poskytuje všech 2000 zaměstnanců skupiny v ČR služby, které zlepšují kvalitu každodenního života. Sodexo nabízí firmám i institucím služby v oblastech zaměstnaneckých benefitů, motivačních programů a řešení pro veřejnou správu, ať už prostřednictvím elektronických karet a poukázek na stravování a volný čas, dárkových poukázek nebo systému na správu benefitů Cafeteria. Dále pak i služby v oblasti komplexních řešení služeb na míru u klienta (firemní restaurace a širokou škálu služeb facility managementu – správy budov, údržby mechanických zařízení a elektro, revizí, projekt managementu, úklidu a administrativních služeb).