HP má nové all-in-one pokladní řešení pro malé firmy

PRAHA, 22. ledna 2019 – HP Inc. představilo nové moderní pokladní řešení s názvem HP Engage One Prime určené speciálně pro malé a střední obchody a pohostinství. Rozšiřuje tak své portfolio pokladních systémů o další elegantní a praktický „all-in-one”.

Menší podnikatelé v oblasti prodeje a pohostinství vyhledávají cenově dostupné, spolehlivé a snadno ovladatelné systémy, nejlépe pak se stejně elegantním designem, jaký mají řešení používaná většími firmami. Na prodejním pultu je navíc vždy nouze o místo, takže tyto pokladní systémy musí být kompaktní a rovnou obsahovat i veškeré nezbytné periferie, díky čemuž zůstane prostor kolem nich uspořádaný a čistý.

„Aby mohli malí a střední prodejci a provozovatelé pohostinských zařízení na současném trhu účinně bojovat s konkurencí, potřebují více než jen obyčejnou pokladnu a výlohu,“ říká Natasja Andringa, EMEA Business Unit & Sales Manager, Retail Solutions, HP Inc. „Potřebují řešení, která jim umožní výrazně zlepšit zkušenost jejich zákazníků. A přesně to HP Engage One Prime dokáže.“

Prémiový design nemusí stát jmění

HP Engage One Prime je elegantní a zároveň dostupné all-in-one pokladní řešení určené pro potřeby menších podnikatelů. Bleskově se spouští, výborně si rozumí s oblíbeným softwarem a platebními službami a potěší svou spolehlivostí a zabezpečením.

  • Krásný a elegantní, přitom cenově dostupný. Systém bude k dostání v černé a bílé barvě a za rozumnou cenu nabídne zákazníkům perfektní spojení moderního designu se sofistikovaným sjednoceným řešením. Čistou prodejní plochu zaručí promyšlené vedení kabelů a flexibilní 14palcový dotykový displej s Full HD rozlišením, který lze pohodlně naklánět, nebo dokonce překlápět mezi prodavačem a zákazníkem. U vybraných modelů je dostupný také volitelný zabudovaný displej na straně zákazníka.
  • Jednodušeji už to nejde. Systém je okamžitě připravený k použití, které je přitom velice jednoduché, všestranné a bezpečné. Napomáhají tomu vestavěné periferie jako čtečka magnetických pásků a NFC čipů pro ověření uživatele a kamera pro skenování QR kódů a zboží. Možnosti lze dále rozšířit volitelnými periferiemi, jako je tiskárna účtenek, skener čárových kódů, čtečka otisků prstů pro lepší zabezpečení, zásuvka na peníze a iButton® čtečka. Výhodou je i zcela bezproblémové propojení s oblíbenými pokladními softwary a platebními službami třetích stran.
  • Spolehlivost a výkon. Náročné směny budou hračka díky systému, který běží na operačním systému Android™ 8.1 s přidanou vrstvou zabezpečení a hardwaru v čele s výkonným vícejádrovým procesorem Qualcomm® APQ8053 a výpočetní rychlostí, pamětí a úložištěm dle volby zákazníka. Techniku tak nyní mohou uživatelé pustit z hlavy a naplno se věnovat svým zákazníkům a obchodním cílům. V náročném prostředí se hodí také rozšířená ochrana v podobě balíčků Care Pack až na tři roky.

HP bude celosvětově rozšiřovat spolupráci s dalšími vybranými poskytovateli platebních služeb a nezávislými prodejci softwaru (ISV), aby HP Engage One Prime co nejvíce provázalo s dostupnými pokladními softwarovými řešeními.

HP Engage One Prime bude v České republice možné objednávat od března 2019. Přidat se k podpoře tohoto nového systému již plánují i další nezávislí prodejci maloobchodního softwaru jako talech, Wynd, Systopia, Extenda Retail a Protel.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

Tagged