FÉR spoření PLUS s oceněním Finanční produkt 2018

Praha 29. 1. 2019 Spořicí účet FÉR spoření PLUS od Sberbank CZ se umístil na 3. místě v kategorii spořicích účtů soutěže Finanční produkt 2018, kterou vyhlašuje renomovaný finanční portál Finparáda.cz. Sberbank CZ tak potvrdila pozici banky, která dlouhodobě poskytuje jedno z nejvyšších úročení vkladů, její spořicí účet obhajuje stupně vítězů již po několik let v řadě.

Sberbank CZ jako jedna z prvních bank zohlednila zvýšení základní sazby ČNB a zvedla úročení spořicích a termínovaných vkladů. FÉR spoření PLUS dlouhodobě patří k nejvýhodnějším na trhu, nabízí úrok 1,03 % ročně pro vklady do 300 tisíc korun. Na tuto sazbu dosáhnou všichni klienti Sberbank CZ, kteří zároveň používají FÉR konto AKTIV a OPTIMAL. Sazba je tak dostupná pro všechny aktivní klienty. Peníze vložené na jakýkoliv spořicí účet ve Sberbank CZ jsou kdykoliv k dispozici bez jakýchkoliv podmínek. Sjednání a vedení účtu je zcela zdarma.

„Z ohlasů našich klientů víme, že spořicí účet je stále klíčový produkt, který často a rádi používají. Dlouhodobě nabízíme spoření, které patří k nejatraktivnějším na trhu. Jsme rádi, že to potvrzuje i ocenění od Finparády, kde se nám daří obhajovat čelní pozice každý rok. Chceme ukázat klientům, že používat více produktů se vyplatí. Klientům s FÉR kontem nabízíme nadprůměrné úročení a vidíme, že to funguje,“ uvádí David Middleton, produktový manažer Sberbank CZ.

Sberbank CZ myslí i na klienty, kteří chtějí spořit volné prostředky v cizích měnách. FÉR spoření EXTRA poskytuje výborné úročení i pro vklady v eurech, dolarech i rublech. „Spořicí účty dlouhodobě představují pro většinu střadatelů jeden z nejoblíbenějších způsobů ukládání peněz. V kombinaci s širokou nabídkou investičních produktů, které nabízíme, se jedná o výbornou možnost zhodnocení volných finančních prostředků. S tvorbou optimálního portfolia klientům ochotně poradí naši bankéři,“ dodává David Middleton.

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni