Novou ředitelkou O2 TV a digitálních služeb je Dana Tomášková

Tomášková chce také podle svých slov pokračovat v dobře nastartovaném sjednocování online a offline světa prostřednictvím aplikace Moje O2. “Chci pracovat na vylepšování aplikací nabízených pod hlavičkou O2 tak, aby jejich využívání bylo pro uživatele přirozené a přinášelo jim skutečný užitek a zážitek,” uvádí nová ředitelka sekce Digital & O2 TV.

V loňském roce společnost O2 potěšila zejména sportovní fanoušky. Už v lednu 2018 získala O2 TV exkluzivní práva na všechna utkání fotbalové Ligy mistrů až do roku 2021, v dubnu loňského roku pak společnost O2 oznámila, že do roku 2023 bude mít v nabídce i tuzemskou hokejovou extraligu. “Ráda bych navázala na dosavadní úspěchy O2 TV a i v letošním roce nadále přinášela divákům O2 TV zajímavý obsah a posunula televizi také po technologické stránce,” dodává Tomášková.

Dana Tomášková v nové pozici využije své bohaté zkušenosti a dovednosti v oblasti produktového a segmentového managementu i marketingové komunikace ve finančních a telekomunikačních firmách. Od roku 2007 pracovala ve společnosti T-Mobile, kde posledních 2 a půl roku zastávala pozici Ředitelky digitálních služeb a Big dat.

Ve volném čase ráda čte, praktikuje jógu, stále znovu a znovu začíná běhat, a v poslední době je větší a větší fanda do televize.