Hyundai bude i nadále podporovat Světovou lukostřeleckou federaci

  • Hyundai Motor, exkluzivní automobilový partner mistrovství světa v lukostřelbě od roku 2016, bude titulárním sponzorem až do roku 2021
  • Společnost si ponechává práva titulárního sponzora světového poháru v lukostřelbě (Hyundai Archery World Cup; 2019 až 2021) a mistrovství světa v lukostřelbě (Hyundai Archery World Championship; 2019 a 2021)
  • První kolo světového poháru v lukostřelbě (2019 Hyundai Archery World Cup) se uskuteční od 6. do 12. května v čínské Šanghaji

Hyundai Motor Company a Světová lukostřelecká federace prodloužily své partnerství o další tři roky. Obě strany tak navazují na první smlouvu o spolupráci, která byla zahájena v roce 2016. Nová smlouva vstupuje v platnost okamžitě a platí až do konce roku 2021.

Hyundai Motor si v rámci prodloužené smlouvy ponechává práva titulárního sponzora několika prestižních soutěží: světového poháru v lukostřelbě (Hyundai Archery World Cup) v letech 2019, 2020 a 2021, jakož i v dvouletém intervalu pořádaného mistrovství světa v lukostřelbě (Hyundai World Archery Championship) v letech 2019 a 2021.

Výrobce automobilů se sídlem v Jižní Koreji má jako výhradní automobilový partner rozsáhlá práva na prezentaci své značky na mezinárodních lukostřeleckých soutěžích včetně publicity v příslušných televizních přenosech. Společnost také využije svůj exkluzivní vztah s nejvyšším mezinárodním orgánem lukostřeleckého sportu k ještě aktivnější komunikaci s fanoušky lukostřelby na celém světě prostřednictvím různých kanálů a komunit.

Hyundai je dlouholetým a váženým partnerem Světové lukostřelecké federace a jsme vděčni, že tato společnost bude naším partnerem i po Letních olympijských hrách 2020 v Tokiu,“ řekl prezident Světové lukostřelecké federace Prof Dr. Ugur Erdener. „Podpora značky Hyundai nám umožnila rozšiřovat a vylepšovat naše světové soutěže. Tato investice přináší měřitelné zvětšení dosahu televizních přenosů lukostřeleckých soutěží a mezinárodní účasti. Je to partnerství, které pokračuje ve prospěch obou stran, a jsme hrdí, že ho můžeme prodloužit.

Mám velkou radost, že Hyundai může pokračovat ve sponzorování prestižních turnajů jednoho z nejprogresivnějších a nejvíce vzrušujících sportů současnosti,“ řekl Wonhong Cho, výkonný viceprezident divize pro styk se zákazníky ve společnosti Hyundai Motor. „Prodloužení naší spolupráce se Světovou lukostřeleckou federací znovu potvrzuje naše zaměření na podporu dalšího rozvoje a popularizace tohoto sportu.

Hyundai Motor, včetně dceřiných společností, lukostřelbu dlouhodobě podporuje, a to jak v Koreji, tak i v zahraničí. Ženský lukostřelecký tým Hyundai MOBIS a mužský lukostřelecký tým Hyundai Steel patří mezi světovou špičku, o čemž svědčí olympijští vítězové Ku Bonchan (Rio de Janeiro 2016) a Oh Jin Hyek (London 2012) z týmu Hyundai Steel. Hyundai Motor podporuje Korejskou lukostřeleckou federaci od roku 1985. Sportovcům pomáhá nejen předáváním poznatků sportovní vědy, ale také poskytováním nejmodernějšího vybavení.

První kolo světového poháru v lukostřelbě (2019 Hyundai Archery World Cup) se uskuteční ve dnech 6. až 12. května v čínské Šanghaji.