Průmysloví lídři podpoří mladé inovátory

První průmyslový „IoTea“ hackathon se uskuteční v termínu 8. – 9. března 2019 v co-workingovém prostoru Business Link v pražských Holešovicích. Inovátorského hackathonu se mohou zúčastnit nadšenci zapálení do IoT, práci s daty v průmyslu a chytrých technologií vůbec.

Začátek registrací právě probíhá a bude ukončen 20. 2. ve 23:59. Jde o jedinečnou šanci prezentovat svá unikátní řešení před českými lídry v oblasti průmyslového IoT jako jsou Siemens, ŠKODA AUTO, Skanska, SKF, Atos, E&Y, E.ON a Unicorn. Nejlepší projekt vyhraje 100 000 Kč.

Přihlašovat se mohou jednotlivci i týmy, kteří budou, ve spolupráci s mentory realizovat své vize v rámci výzev:

1. Zoptimalizuj budovu

2. Zdokonal turbínu

3. Zrychli výrobu

4. Zlepši údržbu

5. Zefektivni elektrárnu

  1. Propoj pracovní prostor
  2. Zadej svůj IoT problém

Pro účastníky hackathonu bude zajištěna strava i možnost přespání přímo v místě konání akce – Business Link Prague (Plynární 10, 170 00 Praha 7). Na vypracování svého projektu v rámci zvolené výzvy budou mít 24 hodin.

„IoTea“ hackathon:

Do „IoTea“ hackathonu se může přihlásit až tříčlenný tým nebo jednotlivci již od 15 let. Z registrovaných účastníků vybere porota 16-20 týmů, které budou mít příležitost své výzvy v rámci akce vypracovat. V pátek 8. března 2019 budou soutěžící pozváni do Business Link Prague, kde budou prezentovat své návrhy. Týmy budou mít také příležitost vybrat si svou výzvu závazně až na místě.

Data pro vypracování výzev jsou poskytována partnery akce. Každý partner má pro soutěžící k dispozici 3 mentory, kteří jsou odborníci na data, která týmům mohou poskytnout. Zároveň budou na místě externí mentoři. Všichni mentoři mohou pomáhat komukoliv, soutěžící si volí jakéhokoliv mentora a také jejich libovolný počet. Mentor není vázaný a nemusí pomáhat pouze jednomu týmu. V sobotu 9. 3. 2019 proběhnou prezentace jednotlivých soutěžních týmů, v jejichž průběhu představí svá řešení ve vybrané výzvě. Před vyhlášením vítězného týmu vyhlásí partneři výherce partnerských cen, následně vybere porota výherce, který si odnese 100 000 Kč. Příležitost, jak uplatnit své nápady do budoucna, je pro neumístěné účastníky v rámci networkingu, který je součástí akce.

Více informací na www.iotea.cz