Jak oslavit Valentýna stylově? Ke slevám v Centru Černý Most budou hrát Queeni a můžete se nechat i potetovat

Praha, 1. února 2019 – Sladkých srdíček a kytiček už bylo dost. V Centru Černý Most na Valentýna přitvrdí muziku, a to doslova. Ve čtvrtek 14. února budou mezi stěnami obchodního domu znít například pecky skupiny Queen a vzpomínat se bude na jejího legendárního frontmana Freddieho Mercuryho. Už jste viděli Bohemian Rhapsody? Vítěze facebookové soutěže čeká speciální projekce filmu, po níž se uskuteční diskuse s Mercuryho manažerem a dlouholetým přítelem Peterem Freestonem. Zatímco DJ se po celý den bude starat o přísun kvalitního rocku, návštěvníci si vyzkouší tetování henou nebo si vyrobí svůj vlastní rockerský odznak. Tak přijďte oslavit Valentýna stylově na Černý most!

Čtvrteční valentýnský program začne na Central Plaza v 15:00 a všechny jeho body se podřídí rockové hudbě. Výhodou tohoto žánru je, že má své příznivce napříč všemi generacemi, takže i do Centra Černý Most jsou zváni všichni bez rozdílu věku. DJ má v playlistu připravenou celou řadu rockových balad, které zcela jistě naladí na tu pravou romantickou notu všechny páry, ale i ty, kdo jsou právě „single“. Kdo ví, třeba svou spřízněnou duši potkáte právě v tatérském salónu a po pár letech bude dětem co vyprávět. Tvořiví návštěvníci jistě neminou stánek s rockerskými odznaky, kde si budou moci vytvořit také svůj vlastní jedinečný symbol.

Pokud jste ještě neviděli film Bohemian Rhapsody, můžete si na Facebooku Centra Černý Most od 6. do 10. února zasoutěžit o lístky do kina. Připraveno je celkem 60 vstupenek, a to pro 30 mužů a 30 žen. Na své si tedy přijdou všichni, kteří svého budoucího partnera právě hledají. Výherci se zúčastní od 18:30 speciální projekce, jejímž vzácným hostem bude Peter Freestone, manažer a důvěrník Freddieho Mercuryho. Čtyřiašedesátiletý Angličan byl od 80. let u všeho podstatného, co se týkalo skupiny Queen, a nejlepším přítelem geniálního autora a zpěváka byl až do jeho posledních dní.

Nové i stávající členy věrnostního programu Centra nemine v Den svatého Valentýna kosmetický dárek. Ti, co se rozhodnou věnovat k Valentýnu dárkovou kartu Centra Černý Most v hodnotě 500 Kč, navíc dostanou lístek do multiplexu CineStar Černý Most (nabídka platí pro prvních 500 zákazníků). Pořídit si ji můžete u Infostánku nebo v prostorách služby Click & Service za drogerií DM. Tato akce platí od 1. do 14. února nebo do vyprodání zásob. Jednotlivé obchody chystají v únoru řadu slev ve výši až 50 % a o jejich produkty si můžete také zasoutěžit na Instagramu Centra. Na výherce čekají kosmetické balíčky pro páry i jednotlivce, zajímavé módní doplňky nebo vouchery.

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.

O společnosti Unibail-Rodamco-Westfield 

Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je předním globálním developerem a provozovatelem nákupních destinací. Její portfolio, jehož hodnota byla k 31. prosinci 2017 oceněna na 62 mld. eur, tvoří z 88 % komerční komplexy, ze 7 % kancelářské prostory a ze 6 % konferenční a kongresové prostory. Skupina vlastní a provozuje 102 nákupních center, z nichž 56 tvoří vlajková centra v nejdynamičtějších městech Evropy a Spojených států amerických. Do nákupních center společnosti Unibail-Rodamco-Westfield každoročně zavítá 1,2 mld. návštěvníků. Díky unikátní platformě, kterou skupina Unibail-Rodamco-Westfield poskytuje maloobchodním značkám a pořadatelům eventů, se zákazníkům dostává jedinečných a stále nových zážitků. 

Společnost působí ve 13 zemích na dvou kontinentech. Se svým týmem 3 700 profesionálů, historií úspěšných projektů a špičkovým know-how má Unibail-Rodamco-Westfield ideální pozici pro realizaci projektů světové třídy na té nejvyšší úrovni. Skupina se ve svém odvětví může pochlubit množstvím připravovaných developerských projektů v hodnotě 13 mld. eur.  

V souladu se svým programem Better Places 2030 společnost Unibail-Rodamco-Westfield vytváří „lepší místa“, která respektují nejvyšší ekologické standardy a zlepšují kvalitu života ve městě. Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je kotována na burzách Euronext Amsterdam a Euronext Paris (Euronext ticker: URW). Sekundárně se její Chess Depositary Interests (CDI) obchodují i v Austrálii. Skupina má rating A od agentur Standard & Poor’s, Moody’s a Fitch Ratings.  

Pro více informací navštivte www.urw.com.