Socialsharks plavou ve staronovém akvárku

Praha, 26. února 2019 – Vytvořit v kancelářích příjemné prostředí, kam se zaměstnanci každé ráno těší není nic lehkého. Jak si s rekonstrukcí kanceláří pro 40 žraloků poradili v social media agentuře Socialsharks?

Ve žraločím akvárku naleznete netradiční spojení přírodních motivů a industriálního stylu. Mechová stěna ve tvaru ploutve, graffity na stěnách  a prosklené zasedačky. Vše laděné do firemních barev Socialsharks, černé, šedé a tmavě modré.

Pro oddech během náročného pracovního dne je zde k dispozici stolní fotbálek, nebo chill out zóna, kde probíhají firemní týdenní porady. Zasedačky jsou ve funkčním minimalistickém stylu s prosklenými stěnami. Prostornému open space dominují především velké stoly z palet, které dotváří industriální atmosféru místa.

“Dlouho jsme přemýšleli, jak do našich kancelářských prostor přenést trochu přírody. Tím, že člověk v dnešní době tráví v práci stále více času, tak jsme se chtěli vyvarovat tomu, aby našim lidem jejich pracovní místo zevšednělo. Rozhodli jsme se proto pro hravý a kreativní způsob interiéru. Zapojili jsme malířku, která nám vytvořila graffity a kresby na stěnách na míru. Součástí naší kanceláře se stala i mechová stěna, která zároveň slouží jako plocha oddělující open space od chill out zóny a zasedacích místností. Mech je netradiční způsob, jak vnést do kancelářských prostor, kde se klasické květiny příliš nehodí, trochu zeleně. Jeho různým barevným provedením se nám na stěně podařilo vytvořit žraločí ploutev, která je jedním ze znaků naší firmy. Motiv mechu se v našich kancelářích několikrát opakuje, třeba v malých akváriích na stěnách jídelny,” říká Nikol Stolle, CEO Socialsharks.

Kuchyňka je vybavená dlouhým stolem pro společné obědy, nad kterým jsou zavěšené žárovky s velkou baňkou. Prvkem dělícím kuchyň a kancelářské prostory jsou závěsné květináče s kaktusy.

Přátelskou atmosféru místa dokreslují jména všech žraloků na jedné ze zdí a sektové špunty v kuchyňce, které připomínají agenturní i osobní úspěchy a narozeniny.

Díky originálnímu designu a nápaditosti se interiér probojoval do finále soutěže Kanceláře roku. Jeho autorkou je Lucie Englová.

Socialsharks jsou největší českou social media agenturou, fungující od roku 2008. Mimo lokálního trhu operují na Slovensku, Gruzii a Ázerbájdžánu. Specializují se na budování komunit, komunikaci a marketing na sociálních sítích a vytváření obsahu. Pomáhají značkám a firmám objevovat potenciál sociálních sítí s důrazem na viditelné výsledky v dlouhodobém měřítku. Kromě sociálních sítí se Socialsharks věnují také komplexním kreativním konceptům a strategiím napříč marketingovým mixem. Mezi klienty agentury patří například Huawei Technologies, Big Shock!, UniCredit Bank, Ferrero Group, Pivovary Staropramen.