Zařízení Multy U od společnosti Zyxel držitelem ocenění iF DESIGN AWARD za rok 2019

Multy U získalo za svůj design renomované ocenění v kategorii telekomunikačních zařízení.

Praha, 20. března 2019

Zařízení Multy U, třípásmový WiFi systém standardu AC2100, získalo cenu iF DESIGN AWARD, která patří mezi nejprestižnější světová ocenění za design. Toto stylové a mimořádně kompaktní síťové zařízení od společnosti Zyxel Communications triumfovalo v kategorii telekomunikačních produktů. Každoroční soutěž pořádá hanoverská společnost iF International Forum Design GmbH, která se celosvětově řadí mezi nejstarší nezávislé designérské organizace.

Váhu ocenění dodává mimo jiné skutečnost, že pořadatelé letošního ročníku soutěže obdrželi celkem 6 400 přihlášek z 50 zemí. Svým čistým designem zařízení Multy U přesvědčilo porotu tvořenou 67 nezávislými odborníky na design z celého světa. Vítězný design je spojením formy a funkcionality: elegantní kožený řemínek přináší nové možnosti instalace, zatímco aktuální stav sítě zobrazuje příslušná barva diody. Vítězství v soutěži dokazuje, že společnost Zyxel v souladu se svým posláním úspěšně vytváří atraktivní a stále se vyvíjející produkty a řešení. Společnost Zyxel navíc zařízení Multy U přizpůsobila potřebám a preferencím mladší generace uživatelů, čímž připravuje půdu pro sítě budoucnosti.

„Přejeme si, aby se lidem v souvislosti se značkou Zyxel vybavily nejen špičkové parametry našich zařízení,“ uvádí Martin Bratičák, Head of Channel CEE ve společnosti Zyxel. „Chceme našim výrobkům dát atraktivní design, který zaujme spotřebitele, a to zejména spotřebitele orientované na budoucnost. Z tohoto důvodu je pro nás úspěch v této renomované soutěži skutečnou poctou.“

Bližší informace k zařízení Multy U najdete v průvodci iF WORLD DESIGN GUIDE.

O cenách iF DESIGN AWARD

Již 66 let je ocenění iF DESIGN AWARD vnímáno jako měřítko výjimečného designu. Značka iF se globálně proslavila vynikajícími službami na poli designu, přičemž ceny iF DESIGN AWARD patří ve světě designu mezi nejvyšší uznání. Soutěž je rozdělena do následujících kategorií: Produkty, Obaly, Komunikace, Design služeb/UX, Architektura, Interiérová architektura a Profesionální koncept. Všechny oceněné produkty jsou prezentovány v průvodci iF WORLD DESIGN GUIDE, v aplikaci iF design a na výstavě iF Design Exhibition v Hamburku.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.