Red Hat otvírá dveře, umožní veřejnosti nahlédnout pod pokličku otevřených technologií

e středu 17. dubna 2019 proběhne v Brně oceňovaný Red Hat Open House. Red Hat, softwarový gigant zaměřený na otevřené technologie, má v Brně své největší vývojové centrum. V rámci dne otevřených dveří zde jednou za rok nechává firma, která postavila svůj byznys na otevřenosti, nahlédnout do svého zákulisí.

Návštěvníci si mohou užít odpoledne plné zajímavých workshopů a prezentací, otestovat si dovednosti v soutěžích programování a hovořit přímo se zástupci týmu o kariérních příležitostech a jak se stát součástí rodiny „červeného klobouku“. Letos se v rámci bohatého programu mohou zájemci blíže seznámit s konkrétními produkty společnosti jako je například populární Red Hat OpenShift 4.0, nebo se dozvědět, jak se stát špičkovým vývojářem či se setkat se studenty, kteří začali svoji profesní dráhu právě v této firmě. V kreativních prostorách brněnského Red Hat centra budou mít návštěvníci příležitost zažít multikulturní atmosféru globální firmy a její unikátní firemní kulturu.

Akce proběhne v moderním prostředí nejnovější budovy TPB-B, která se nachází na konečné zastávce tramvajové linky 12 (Technologický park) na ulici Purkyňova 647/111. Dveře budou otevřeny všem od 13 hodin a program skončí v 19 hodin. Pro jednoduchý vstup je vhodné se předem zaregistrovat, ale návštěva je možná i bez předchozí registrace.