SECURITAS ČR zvolila agenturu Taktiq Communications

Švédská bezpečnostní společnost SECURITAS si pro své komunikační a PR aktivity v České republice vybrala agenturu Taktiq Communications. Chce posílit komunikaci technologických inovací a prémiových služeb v oblasti komerční bezpečnosti.

„Přes svoji náročnost není práce bezpečnostních pracovníků ve společnosti vždy doceněná a není jí věnován respekt, který si zasluhuje. To chceme změnit. Jsme globální firma, která školí a zaměstnává specializované profesionály a vyvíjí nová technologická řešení. Rádi bychom naši práci přiblížili široké veřejnosti a věříme, že právě spolupráce s agenturou Taktiq nám k tomu pomůže,“ vysvětluje Jan Peroutka, CEO společnosti SECURITAS ČR, proč se rozhodli investovat do PR.

„Na spolupráci se SECURITAS ČR se těšíme. Je to firma plná zajímavých příběhů a důležitých témat,“ říká Lucia Brinzanik, výkonná ředitelka Taktiq Communications, a dodává: „S komunikací v oblasti bezpečnostních technologií máme navíc mnohaleté zkušenosti, které při práci pro SECURITAS hodláme zúročit.“

SECURITAS je globálním lídrem v oblasti komerční bezpečnosti. Firma sídlící ve švédském Stockholmu funguje již 85 let. Aktivně působí v 59 zemích, kde zaměstnává více než 345 tisíc pracovníků – jen v České republice pro ni pracuje 3,5 tisíce zaměstnanců. Filozofií společnosti je kombinace vyspělých bezpečnostních technologií, know-how a kompetentní a kvalifikované fyzické ostrahy.