CRM systém LEONARDO se těší rostoucí oblibě v B2B segmentu

Právě jsme zahájili další implementaci pro zákazníka z oblasti velkoobchodu. Společnost Elfetex s.r.o. patří mezi TOP 10 dodavatelů elektroinstalačního materiálu a svítidel v České republice. V průběhu let Elfetex vybudoval stabilní síť 24 prodejních míst po celé ČR, zaměstnává přes 280 zaměstnanců a roční obrat činí přes 1,5 miliardy Kč.

Cílem implementace CRM systému Leonardo je sjednocení obchodních aktivit do jednotného systému, který bude udržovat a shromažďovat aktuální data v reálném čase s dostupností v jakoukoliv denní hodinu, z jakéhokoliv místa na světě. 

Zároveň umožní obchodníkům v terénu a prodejcům velkoobchodních skladů briskně reagovat na poptávky, tvořit online nabídky, operativně měnit nebo aktualizovat schůzky v kalendáři. CRM Leonardo pracuje s GPS souřadnicemi, optimalizuje trasy, v případě potřeby vyhledává variantní cesty. Současně umožnuje zákazníky vykreslovat jako body na mapě, rozdělovat je dle regionů a plánovat pravidelné trasy obchodníkům, čímž šetří čas i peníze. Managementu například umožní projektově řídit velké zakázky v plném rozsahu nebo vytvářet přehledné analýzy a reporty na jeden klik.

Za pomocí otevřeného API rozhraní bude CRM systém oboustranně komunikovat s informačním systémem SAP. 

Rostoucí obliba u výše uvedeného B2B segmentu nás velmi těší. Jsme rádi, že společně se zákazníky nacházíme řešení, vedoucí k optimalizaci, efektivitě a růstu jejich společností.