Nová bezdrátová sluchátka HONOR FlyPods Lite slibují maximální pohodlí bez omezení

Praha, 9. dubna 2019 – Značka HONOR uvedla na náš trh model bezdrátových sluchátek HONOR FlyPods Lite. Sluchátka disponují technologií Bluetooth 4.2, čímž je lze velmi snadno a intuitivně spárovat s mobilním telefonem či jiným přehrávačem. Plného dobití dosáhnou za jednu hodinu, ale už po 15 minutách nabíjení slibují až 90 minut kvalitního poslechu. HONOR FlyPods Lite jsou k dostání v černém a bílém provedení za 2499 Kč.

Dvě barevná provedení i užitečné nabíjecí pouzdro

Sluchátka HONOR FlyPods Lite jsou dostupná v bílém a černém barevném provedení. Sluchátka jsou dodávaná v přenosném nabíjecím pouzdru s microUSB portem, které zároveň funguje jako dock sluchátek. Design sluchátek je navržen pro maximální pohodlí při používání, a to i po dlouhé době poslechu.

Tři hodiny nerušeného poslechu

Plného nabití kvalitní li-pol 55mAh baterie lze dosáhnout za pouhou jednu hodinu, což v praxi znamená až tři hodiny ničím nerušeného poslechu. Velkou předností je skutečnost, že po 15 minutách nabíjení lze sluchátka používat až po dobu 90 minut. Ideální hudební přednes zajišťuje frekvenční rozpětí od 20 do 20 000 Hz.

Moderní technologie se sluchátky HONOR FlyPods Lite

Bezdrátová sluchátka HONOR FlyPods Lite lze díky moderní technologii Bluetooth 4.2 velmi snadno a intuitivně spárovat s mobilním telefonem nebo jiným přehrávačem. Uživatele potěší, že sluchátka mají vestavěný mikrofon pro pohodlné vyřízení neodkladných hovorů. Tento model sluchátek je navíc odolný vůči postříkání vodou (stupeň krytí IP54), a lze je tak používat třeba i při sportování.

Lokální dostupnost

Stylová sluchátka je možné zakoupit za 2499 Kč u prodejců ALZA.cz, AT Computers, CZC.cz, Mall CZ, Smarty, T.S. Bohemia, Mobil pohotovost, Electro World, BPS Mobil a Datart.

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.