Carsharing HoppyGo zařazuje do nabídky novou ŠKODU SCALA

 

  • S prvními zákazníky si budou ŠKODU SCALA moci vyzkoušet i uživatelé HoppyGo
  • V nabídce čtyři vozy ve výbavě Style za 899 Kč na den

 

Praha 9. května 2019: Čeští řidiči si díky P2P carsharingu HoppyGo mohou nově vypůjčit dlouho očekávaný vůz ŠKODA SCALA, a to pouhé dva týdny poté, co se předváděcí vozy dostaly k prvním autorizovaným prodejcům. Zákazníci HoppyGo si nový model mohou vyzkoušet za skvělou cenu 899 korun na den včetně pojištění.

V nabídce P2P carsharingu jsou k dispozici hned čtyři kusy designově povedené ŠKODY SCALA. Pro HoppyGo je takto rychlé zařazení žhavé novinky velký úspěch a pro uživatele HoppyGo zase jedinečná šance, jak si ŠKODU SCALA vyzkoušet bez dlouhého čekání.

„ŠKODA SCALA je mimořádně zajímavá novinka a v HoppyGo jsme hodně usilovali o to, abychom ji našim zákazníkům nabídli jako jedni z prvních. Jsme rádi, že se to povedlo. Díky HoppyGo si budou novou Scalu moci snadno vyzkoušet jak lidé, kteří přemýšlejí o koupi tohoto modelu, tak i automobiloví nadšenci, kteří se zajímají o nejnovější dění na automobilovém trhu,“ komentuje zařazení ŠKODY SCALA do nabídky carsharingu CEO HoppyGo Jan Charouz.

Rychlým zařazením nové Scaly HoppyGo ukazuje, že je skutečně agilním hráčem. Svým zákazníkům dokáže nabízet nejširší paletu vozů na trhu, a to včetně těch nejzajímavějších a nejžádanějších. Díky P2P modelu, který HoppyGo využívá, je zařazení nového vozu do nabídky otázkou okamžiku a zajímavé vozy tak mohou přibývat rychlostí, které běžné flotilové carsharingy nemohou konkurovat.

Výhodou HoppyGo je, že proces výpůjčky je velice snadný a rychlý. Není potřeba podepisovat žádné dlouhé smlouvy – uživateli stačí rychlá registrace se snadným ověřením dokladů a v průběhu pár hodin už může s vypůjčeným autem vyrazit. V ceně každé výpůjčky je zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.

„Registrace je u nás otázkou chvilky – po vyplnění kontaktních údajů obratem ověříme doklady a nový uživatel si ještě ten den může půjčit auto. Dostat se k prakticky jakémukoli autu tedy není i díky naší široké nabídce problém. Nová ŠKODA SCALA navíc přichází s velice atraktivní cenou, takže vyzkoušet si ji může skutečně každý,“ dodává Jan Charouz.

Technické parametry:
HoppyGo dnešním dnem zařazuje do nabídky čtyři vozy ŠKODA SCALA ve dvou různých motorizacích: dieselový motor 1.6 TDI s výkonem 85 kW a manuální převodovkou a silnější benzinový 1.5 TSI s výkonem 110 kW s automatickou převodovkou. Všechny čtyři vozy jsou ve vyšší výbavě Style, tedy s LED světlomety, 17palcovými litými koly, parkovacími senzory, 8palcovým infotainmentem s konektivitou Smartlink+ a 8 reproduktory, vyhřívanými sedačkami a dvouzónovou klimatizací.

Vozy jsou k dispozici zde:
Modrá 1.6 TDI 85 kW Style: https://www.hoppygo.com/car-detail/0a721be11ee9
Šedá 1.6 TDI 85 kW Style: https://www.hoppygo.com/car-detail/7d292b244d5e
Zelená 1.5 TSI 110 kW Style: https://www.hoppygo.com/car-detail/0aaa0a3f3cee
Hnědá 1.5 TSI 110 kW Style: https://www.hoppygo.com/car-detail/5a1c33aa1aa2