motorola one vision: zachyťte životní okamžiky. I při slabém osvětlení

Představte si tak neuvěřitelný filmový zážitek, že se vejde do dlaně vaší ruky. Fotoaparát, který fotí ostré fotografie za každého světla, až to vypadá, že máte schopnost vidět ve tmě. Ukázalo se, že něco takového existuje a přinášíme to všechno s motorola one vision, který je navrhnutý pro maximalizování vašeho  pohledu na svět skrze jasnější objektiv.  

motorola one vision obsahuje náš dosud nejmodernější kamerový systém, který je poháněn umělou inteligencí a  48 MP duální systém zadních kamer, který používa pokročilou technologii Quad Pixel. Filmový displej umožňuje maximální velikost zobrazení, takže zážitek z kina můžete mít přímo na dosah ruky! Navíc se můžete spolehnout na užitečné inovace od Google a baterii s celodenní výdrží, se kterou vydržíte den i noc.1

Spoločnost Motorola pokračuje v zavádění inovací a odpovídá na vaše výzvy přinášet smysluplné produkty se špičkovými technologiemi.

maximalizujte svůj pohled

Vychutnejte si zážitek jako z kina bez ohledu na to, kde se nacházíte s prvotřídním 6,3 “Full HD + CinemaVision displejem se zabudovanou kamerou a poměrem stran 21: 9. motorola one vision nabízí ultraširoký filmový displej pro maximalizaci filmů a videí na cestách. To vše je zabaleno v elegantním, štíhlém designu, který je velmi komfortní na držení a používání v jedné ruce. Vyberte si z našich krásných 4D Corning Gorilla Glass ™ gradient barev, jako je safírová a bronzová – stylový vzhled pro moderního spotřebitele.

noc patří vám

Osvětlení vytváří rozdíl při fotografování. Právě proto vám motorola one vision poskytuje pokročilou technologii Quad Pixel. Kombinací čtyř pixelů do jednoho velkého 1,6 um pixelu poskytuje 48 MP senzor čtyřnásobnou světelnou citlivost. Vychutnáte si neuvěřitelně ostré 12 MP fotografie se zlepšeným jasem a sníženým šumem obrazu.

48 megapixelový (MP) senzor na zadní straně telefonu také přichází vybaven s optickou stabilizací obrazu (OIS) a naším novým módem Noční Vidění. OIS kompenzuje rozmazání fotek a videí, zatímco Noční Vidění umožňuje snímat jasné a ostré fotografie i v tmavých světelných podmínkách.

Vypadejte nejlépe v každém světle

25 MP přední fotoaparát vám na motorola one vision umožňuje vybrat si velikost pixelů v závislosti na situaci a zajistit, abyste pokaždé zachytili vysoce kvalitní fotografie. V jasném světle můžete zachytit 25MP selfies s neuvěřitelnými detaily. Když uvíznete v slabém osvětlení, 1,8 um technologie Quad Pixel vám umožní zachytit neuvěřitelně ostré snímky.

inovace řízené umělou inteligencí

Nemusíte utratit spoustu pro nejlepší fotografický zážitek na vašem smartphonu. motorola one vision přichází vybavená s pokročilými funkcemi fotoaparátu a poháněna schopnostmi hloubkového učení osmijádrového procesoru. Naše nová funkce portrétního osvětlení využívá umělou inteligenci na přidání krásných světelných efektů na vaši tvář, přičemž automatické snímání úsměvu a inteligentní kompozice zajišťují, že vaše fotografie jsou vždy Insta-ready. #nofilter

Google a Motorola partnerství

Budeme nadále spolupracovat se společností Google, abychom přesahovaly požadavky na software a poskytovaly měsíční aktualizace zabezpečení po dobu 3 let, aktualizovaný operační systém a jednoduché rozhraní prostřednictvím systému Android One.2 S AndroidTM ekosystémem, Vás vybavíme užitečnými inovacemi, jako jsou Google Asistent, a funkcemi pro odpovědnost, jako Digital Wellbeing, která vám pomáhá soustředit se na to, co je opravdu důležité.

pracuj a hraj celý deň

Nabitý program není pro motorola one vision žádný problém. 3500 mAh baterie dokáže na jedno nabití pohánět smartphone po celý den.1 Když přijde čas na dobití, TurboPower ™ vám poskytne až 7 hodin energie pouze po 15 minutách nabíjení, takže jste okamžitě připraveni.1

Prostor pro víc

Nikdy si nenechte ujít moment na zachycení záběru díky neomezenému vysoce kvalitnímu úložišti fotek Google Photos.3 128 GB úložiště na motorola one vision zaručí dostatek místa pro písničky, videa a filmy a navíc můžete přidat až do 512 GB paměti s microSD kartou.4 To jsou tisíce souborů a nekonečná HD zábava díky univerzálnímu Flash úložišti motorola one vision. To vám poskytuje ultrarychlý výkon a bezproblémovou schopnost multitaskingu v rámci jednoho výkonného zařízení.

cena a dostupnost

motorola one vision bude v České republice dostupná od 16. května 2019 u autorizovaných prodejců za cenu 7699 Kč s DPH.

Pro více informací prosím navštivte naší webstránku

– – –

Některé funkce, funkčnost a specifikace produktu mohou být závislé na síti a podléhají dalším podmínkám a poplatkům. Všechny podléhají změnám bez předchozího upozornění. MOTOROLA a stylizované logo M jsou registrované ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Android je ochranná známka společnosti Google LLC. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. © 2019 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

Právní zřeknutí se odpovědnosti

1 Baterie musí být podstatně vybitá; rychlost nabíjení se při postupu nabíjení zpomaluje. Nabíječka se prodává samostatně na některých trzích. Všechny nároky na životnost baterie jsou přibližné a jsou založeny na profilu průměrného uživatele testovaném ve smíšeném režimu použití (který zahrnuje tak dobu používání, jakož i pohotovostní čas) za optimálních síťových podmínek. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobů používání.

2 Telefon původně spuštěn na Android 9 Pie a dostane aktualizaci operačního systému na Android Q a Android R; aktualizace zabezpečení budou poskytovat tři roky od počátečního data globálního spuštění v květnu 2019.

3 Bezplatné ukládání ve vysoké kvalitě, vyžaduje účet Google a připojení na internet. © 2019 Google LLC Všechna práva vyhrazena. Služba Fotografie Google je ochranná známka společnosti Google LLC.

4 Podporuje až 512 GB microSD kartu, microSD karty jsou prodávány samostatně. Obsah s omezeními DRM nemusí být možné přesunout na kartu.

5 Balík předobjednávek je k dispozici pouze po omezenou dobu a do vyčerpání zásob.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 45 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500 a globální technologický lídr při řízení inteligentní transformace prostřednictvím inteligentních zařízení a infrastruktury, které vytvářejí nejlepší uživatelské prostředí. Společnost Lenovo vyrábí jedno z nejširších portfolií spojených produktů, včetně smartphonů (Motorola), (Motorola), tabletů, počítačů (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) a také pracovních stanic, AR / VR zařízení a smart home / office řešení. Řešení Lenovo data center (ThinkSystem, ThinkAgile) vytvářejí kapacitu a výpočetní sílu pro připojení, které mění podnikání a společnost. Společnost Lenovo pracuje na tom, aby v každém podnítila jinakost a vybudovala inteligentní budoucnost, kde všichni prosperují. Sledujte nás na LinkedInuFacebookuTwitteruInstagramuWeibu, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu, nebo navštivte naši webstránku na http://www.lenovo.com/