Bose nabízí v limitované edici ke stříbrnému reproduktoru Revolve+ sluchátka zdarma

Bose přidává nyní v České republice zákazníkům k Bluetooth reproduktoru SoundLink Revolve+ ve stříbrné barvě sportovní sluchátka SoundSport in-ear zdarma. Akční nabídka je množstevně omezena.

Praha, 16. května 2019 – BaSys CS, výhradní distributor produktů Bose pro Českou republiku, spustil akci, během níž dává sportovní sluchátka Bose SoundSport in-ear zdarma k Bluetooth reproduktoru SoundLink Revolve+ ve stříbrné barvě.  Pokud se rozhodujete nad pořízením tohoto špičkového přenosného reproduktoru, který vyzařuje zvuk stejně kvalitně do všech stran kolem sebe a jeho výkon ho předurčuje pro využití během letní taneční party pod širým nebem, máte jedinečnou možnost získat kvalitní kabelová sluchátka určená nejen pro běžný poslech, ale také pro sportovní využití.

Bose SoundLink Revolve+ je ideální letní společník pro milovníky hudby. Jedná se o nejvýkonnější Bluetooth Reproduktor od Bose, který vytvoří velmi působivou zvukovou kulisu a nabízí skutečně funkční a oceňovaný 360° zvuk. To znamená, že hraje do všech stran kolem sebe stejně kvalitně. Abyste mohli tuhle vlastnost naplno využít, v jeho dně je vestavěn závit, díky kterému ho můžete postavit na fotografickou trojnožku. Revolve+ je vybaven praktickým poutkem pro přenášení, nevadí mu postříkání vodou (jeho konstrukce splňuje normu IPX4) a díky pogumovaným koncům vydrží i méně šetrné zacházení. S využitím aplikace můžete dprospojit dva kusy libovolných reproduktorů řady SoundLink do jednoho páru a získat ještě intenzivnější reprodukci s možností sutečného stereo zvuku.

Bose SoundSport in-ear představují ideální volbu pro ty, kteří bez své oblíbené hudby neudělají ani krok a vyžadují kvalitní a působivý zvuk. Jejich provedení s patentovaným uchycením v uších je pasuje do role sportovních sluchátek, která nevypadnou z uší ani při běhu. Dodávána jsou ve dvou variantách s optimalizovanými ovládacími prvky pro Apple a Android, do aktuální akce jsou zahrnuty obě varianty. Součástí balení je praktické ochranné pouzdro s karabinou pro přenášení, které pomáhá také předcházet zamotání kabelu v tašce.  

Sada reproduktoru Bose SoundLink Revolve+ a sluchátek Bose SoundSport in-ear je k dostání u autorizovaných prodejců distributora, společnosti BaSys CS za doporučenou koncovou cenu 7 390 Kč, což odpovídá ceně samostatného reproduktoru. Tato akce je množstevně omezena a platí do vyprodání zásob.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.