Displej s kapkovitým výřezem a baterie s dlouhou výdrží – to je nový HONOR 8S

Praha, 4. června 2019 – Značka HONOR uvedla do prodeje nový model chytrého telefonu HONOR 8S. Telefon se pyšní trojitým slotem na dvě sim karty a SD kartu, displejem s kapkovitým výřezem a baterií s celodenní výdrží. Smartphone v s luxusním tělem v krásném designovém provedení a perfektními funkcemi potěší každého nenáročného uživatele.

Velký displej, na který perfektně uvidíte

Smartphone s 5,71 displejem s vysokým rozlišením 1 520 x 720 px HD+ a kapkovitým vykrojením je k ultralehkému tělu telefonu v poměru více než 84,6 %. To nabízí ještě větší požitek z jeho užívání. Displej navíc přináší novou generaci šetrného režimu pro lidský zrak, který prošel certifikací TÜV Rheinland. To v praxi znamená, že displej výrazně snižuje množství vyzařovaného modrého světla, a chrání tak oči i při dlouhém prohlížení, zejména při tlumeném světle.

Minimalistický design a elegantní tělo

HONOR 8S s dewdrop displejem a funkcí FullView nabízejí na malé ploše obrovské možnosti. Displej skrývá také přední kameru, světelný senzor, senzor přiblížení a přijímač. Přední fotoaparát nabízí funkci Face Unlock, která nezklame ani ve tmě a identifikuje obličej s extrémní přesností, a to díky až 1024 výrazným rysům obličeje. HONOR 8S se pyšní klasickým designem v barevném a elegantním plastovém provedením těla s trojitým slotem na dvě sim karty a SD kartu.

Kvalitní fotoaparáty

Hlavní 13Mpx fotoaparát dokáže natáčet videa ve Full HD při 30 FPS. Přední 5Mpx fotoaparát s umělou inteligencí s funkcí zkrášlení dodává selfie snímkům krásu a zároveň přirozenost.  

HONOR 8S se systémem EMUI založeném na nejnovějším Androidu

Novinka společnosti HONOR běží na Androidu 9, který je rozšířený o oblíbenou uživatelskou nadstavbu EMUI 9.0. . Správa aplikací na pozadí je nyní vylepšena umělou inteligencí, která zaručuje skvělé a bezproblémové užívání.

Neuvěřitelná výdrž HONORU 8S

S výkonem vestavěné baterie o výkonu 3020 mAH, která pracuje s výkonným procesorem o výkonu 12nm a inteligentními funkcemi systému EMUI pro úsporu baterie, můžete smartphone HONOR 8S používat celý den. A to pouze na jedno nabití. Každého uživatele tak jistě potěší jeho dlouhodobá výdrž.

Lokální dostupnost

HONOR 8S ve variantě 2 GB + 32 GB je možné aktuálně zakoupit u běžných prodejních partnerů za cenu 3199 Kč.

Další informace o telefonu najdete na www.hihonor.cz.

Technické specifikace

Design Black

Blue

Gold

Procesor a paměť Mediatek MT6761 12nm

RAM: 32 GB

ROM: 2 GB

CPU 2 GHz

OS Android 9, EMUI 9.0
Displej 5,71 “, 1520 x 720px HD+, LCD technologie

Přes 84,6 % poměr displeje k tělu

TÜV Rheinland certifikace

Přední fotoaparát 5Mpx kamera

F/2.2 závěrka

Beauty mód

Zadní fotoaparát 13Mpx

F/1.8 závěrka

Velikost a váha Výška: 147,13 mm

Šířka: 70,78 mm

Hloubka: 8,45 mm

Váha: přibližně 146 g včetně baterie

Baterie 3020 mAh (typická hodnota)
Rozhraní DualSIM nebo microSD karta
Senzory Pohybový senzor (akcelerometr, G-senzor)

Světelný senzor

Senzor přiblížení (proximity)

Konektivita Wi-Fi 802.11 b/g/n, 2.4GHz

Bluetooth BT5+BLE

USB 2.0

GPS/GLONASS/BeiDou Navigation System/AGPS

Frekvence 4G LTE FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B20

3G UMTS: B1/2/5/8

2G GSM: B2/3/5/8

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.