Alza vyhlašuje „šrotovné“ na kávovary a velkou bílou

Praha, 10. 6. 2019 – Alza.cz podporuje ekologickou likvidaci starých spotřebičů
a vyhlašuje další vlnu tzv. šrotovného – tentokrát na kávovary, lednice a pračky. Zákazníci, kteří během příštích 14 dní zakoupí vybrané výrobky z těchto kategorií a k tomu odevzdají vysloužilé domácí pomocníky, získají slevu 15 % v případě velkých domácích spotřebičů a až 3 000 Kč na nový kávovar.

Recyklace a trvalá udržitelnost nejsou pro největší český e-shop jen prázdným pojmem. Firma třídí všechny druhy odpadů a důsledně dbá na ekologický provoz svých poboček i kanceláří. Stejné smýšlení chce podporovat i u svých zákazníků. Po úspěšné recyklační akci na vysavače nyní přichází s pobídkou pro majitele vysloužilých kávovarů a velkých domácích spotřebičů. Nejenže staré přístroje zdarma a ekologicky zlikviduje, za každý vrácený kus navíc poskytne zákazníkům atraktivní slevu na nákup nového zboží dle výběru.

V případě chladniček a praček stačí pouze zadat do objednávky slevový kód srotCZ nebo srotSK (dle země) a zákazník okamžitě získá slevu 15 % na vybrané zboží a jako bonus odvoz starého spotřebiče zdarma. Sleva se vztahuje na více než 60 produktů energetických tříd A++ a A+++ od značek Samsung, Amica, Gorenje, Concept, Candy a Beko. Akce platí pro Česko i Slovensko až do 23. června 2019.

Šrotovné na kávovary mohou zákazníci využít od pátku 14. června až do 28. 6. 2019. Na výběr je široká nabídka kapslových i automatických kávovarů a překapávačů od značek Siemens, Krups, Philips, TASSIMO nebo NESPRESSO. Výše slevy odvíjí od objednaného modelu a značky:

 

  • 250 Kč pro modely v cenovém rozmezí do 1 499 Kč
  • 500 Kč pro modely v cenovém rozmezí 1 500 – 2 999 Kč
  • 1 000 Kč pro modely v cenovém rozmezí 3 000 – 4 999 Kč
  • 2 000 Kč pro modely v cenovém rozmezí 5 000 – 9 999 Kč
  • 3 000 Kč pro modely v cenovém rozmezí více než 10 000 Kč

 

Podmínkou pro získání slevy na nový kávovar je osobní vyzvednutí zboží, platba i odevzdání vysloužilého produktu přímo na pobočce Alzy. Postup je jednoduchý: zákazník s předem vytvořenou objednávkou přinese starý kávovar na provozovnu, prodavač do objednávky zadá na místě okamžitou slevu a po uhrazení zboží vydá. Vrácený přístroj může být v jakémkoli stavu, nefunkční i bez příslušenství a nemusí být ani v originálním obalu. Alza.cz kromě zpětného odběru zajistí ve spolupráci s třetí stranou zpracování a ekologicky šetrné odstranění odevzdaných spotřebičů. Akce na kávovary platí pouze v ČR.

Více informací k akci šrotovné na pračky (SR) zde: https://www.alza.sk/srotovne-na-chladnicky-a-pracky

Více informací k akci šrotovné na pračky (ČR) zde: https://www.alza.cz/srotovne-na-chladnicky-a-pracky  

Více informací k akci šrotovné na kávovary (pouze v ČR): https://www.alza.cz/srotovne-pro-kavovary