Logitech G rozšiřuje řadu herních myší s novým senzorem HERO 16K

Aktuálně nejvýkonnější senzor Logitech přináší špičkový výkon a přesnost spolu s prodlouženou výdrží baterie

Praha, Česká republika – 11. června 2019 – Logitech G, herní značka společnosti Logitech, dnes na výstavě Electronic Entertainment Expo (E3) oznámila, že tři další myši v jejím sortimentu budou vybaveny exkluzivním, vysoce výkonným senzorem HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K. Novými přírůstky řady HERO se stanou bezdrátová herní myš Logitech® G903 LIGHTSPEED, bezdrátová herní myš Logitech® G703 LIGHTSPEED a herní myš Logitech® G403 HERO. Všechny novinky nabízejí bezkonkurenční rychlost a neuvěřitelnou přesnost hráčům všech kategorií.

Tweetněte: Staňte se hrdinou díky novým herním myším se senzorem HERO – Logitech G903 LIGHTSPEED, Logitech G703 LIGHTSPEED a Logitech G403 HERO. https://blog.logitech.com/2019/06/11/logitech-g-hero-expansion/

„Náš exkluzivní senzor HERO znamenal průlom v technologii senzorů a uživatelé si ho záhy velmi oblíbili,“ říká Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel Logitech Gaming. „Jeho implementace do dalších našich herních myší je proto logický krok: Chceme jím nabídnout ještě více hráčům takovou přesnost ovládání a výdrž baterií, jaké potřebují, aby mohli hrát, jak nejlépe dovedou.“

Prvním vylepšeným modelem je naše vlajková loď G903. Špičkový snímač HERO 16K zajišťuje vynikající hratelnost a má 10x vyšší energetickou účinnost než předchozí generace. Výsledkem je fantastická 140hodinová výdrž baterie. Herní myš G903 využívá bezdrátovou technologii Logitech G LIGHTSPEED a je kompatibilní s bezdrátovým nabíjecím systémem Logitech G POWERPLAY. Může se pochlubit také podsvícením s 16,8M barev LIGHTSYNC RGB pro navození správné herní atmosféry, symetrickým designem pro praváky i leváky a 11 programovatelnými tlačítky pro perfektní ovládání hry.

Senzorem HERO 16K je vybavena také herní myš G703 LIGHTSPEED, která se pohodlně vejde téměř do každé ruky. U tohoto modelu se Logitech zaměřil na snížení celkové hmotnosti na 95 g a zvýšení výdrže baterie až na 35 hodin na jedno nabití. Nový senzor přináší neuvěřitelnou přesnost a ovladatelnost při maximálním rozlišení 16 000 DPI a nulovém vyhlazování. Bezdrátová technologie LIGHTSPEED zaručuje rychlý a stabilní přenos dat a je kompatibilní se systémem bezdrátového nabíjení Logitech G POWERPLAY.

Vylepšenou řadu herních myší uzavírá model G403 HERO s kabelovým připojením. Tato lehká myš s ergonomickým tvarem a novým senzorem HERO nabízí uživatelům přesné trasování, rychlost a ovladatelnost, které potřebují k dosažení vítězství. Má také podsvícení LIGHTSYNC RGB, vyjímatelné 10g závaží a šest tlačítek, která lze naprogramovat přesně podle potřeb hráčů.

Abychom pomohli hráčům využít jejich vybavení na maximum, lze všechny tři herní myši nastavovat pomocí pokročilého herního softwaru Logitech G HUB. Tento program s přehledným a moderním rozhraním umožňuje rychle přizpůsobit funkce myši podle aktuální hry, sdílet a stahovat profily jiných hráčů a mnoho dalšího.

Cena a dostupnost

Bezdrátová herní myš Logitech G903 LIGHTSPEED se senzorem HERO by měla být k dostání na LogitechG.com a u světových prodejců v červnu 2019 za doporučenou maloobchodní cenu 4 129 Kč, bezdrátová herní myš Logitech G703 LIGHTSPEED se senzorem HERO za 2 769 Kč a herní myš Logitech G403 HERO za 1 949 Kč. Pro získání dalších informací navštivte náš web, blog nebo nás kontaktujte přes Twitter @LogitechG nebo Instagram @logitechg.

O značce Logitech G

Logitech G, značka společnosti Logitech International, je celosvětově přední výrobce herních zařízení pro PC a konzole. Logitech G se zaměřuje na to, aby hráčům na všech úrovních nabízela nejlepší produkty v tomto oboru – klávesnice, myši, náhlavní sady, podložky pro myši a simulátory, například volanty a letecké kniply, které vznikly díky spojení inovativního designu, vyspělých technologií a hluboké vášně pro hraní. Společnost Logitech International se sídlem v Lausanne byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech G můžete získat na webových stránkách www.LogitechG.com, firemním blogu nebo na Twitteru s hashtagem @LogitechG.