A10 Networks rozšiřuje portfolio o výkonná kontejnerová řešení

Kontejnerová řešení Thunder zvyšují výkon a zabezpečení aplikací v multi-cloudových prostředích.

San Jose, Kalifornie – 10. června 2019 – Společnost A10 Networks (NYSE: ATEN) oznámila sadu kontejnerových řešení, která podporují cloudová prostředí a zabezpečují aplikační služby. Jde o nejvýkonnější kontejnerová řešení s propustností až 200 Gb/s pro application delivery controller (ADC), carrier-grade překlad adres (CGN), a konvergovaný firewall (CFW).

Kontejnery Thunder rozšiřují multi-cloudové portfolio A10 Networks a zvyšují výkon, zabezpečení a dostupnost aplikací, což umožňuje zákazníkům spolehlivě provozovat kritické pracovní zátěže v multi-cloudových prostředích s vysokou škálovatelností. Zákazníci tak budou moci uspokojit vyšší nároky na provoz při zachování předvídatelné úrovně služeb a aplikací nasazených v různých geografických lokalitách napříč veřejnými a privátními cloudy.

Podniky dnes pro svou aplikační infrastrukturu využívají i pět cloudů1. Kvůli řadě různých prostředí a aplikací, které potřebují spravovat, je nasazování aplikací složitější.  Organizace potřebují efektivní, agilní a výkonná řešení, která poskytují také centralizovanou správu a analytiku napříč celou aplikační infrastrukturou.

Agilní a cloudové aplikační infrastruktury

Kontejnerová řešení A10 Networks Thunder pomohou organizacím vyřešit řadu problémů, se kterými se dnes potýkají. Pomáhají zajistit podporu pro mix různých aplikačních architektur, od tradičních monolitických až po distribuované mikroslužby. Přitom zachovávají stejný kód, stejné API pro správu a stejnou sadu funkcí, které organizacím pomáhají kombinovat nové i starší služby v agilní infrastruktuře. Kromě toho pomáhají odstranit tlaky mezi NetOps/SecOps a DevOps díky jednotné a konzistentní správě aplikací, funkcí a politik v tradičních datových centrech a multi-cloudových prostředích.

S novými kontejnery Thunder dodáváme na trh nejvýkonnější load-balancer, firewall a NAT (CGNAT) pro komplexní multi-cloudový svět. Rozšiřujeme své portfolio napříč tradičními, virtuálními a mikroslužbovými form-factory, což zákazníkům přináší jednotné řešení pro zajištění agilní a škálovatelné infrastruktury. Bezproblémová integrace s A10 Harmony Controllerem poskytuje zákazníkům vhled a centralizovanou správu, což pomáhá zajistit konzistentní provoz a zabezpečení napříč multi-cloudovými prostředími,“ uvedl Raj Jalan, CTO společnosti A10 Networks.

Kontejnery Thunder podporují také Kubernetes. Vysoce přenosné řešení lze provozovat na standardních serverech Intel x86 nebo může být nasazeno u největších poskytovatelů cloudů, včetně webových služeb Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure a Google Cloud Platform (GCP), stejně jako v soukromých datových centrech. V kombinaci s unikátním licenčním modelem FlexPool mohou zákazníci agregovat kapacitu pro flexibilní přidělování a redistribuci zdrojů aplikacím běžícím v cloudu.

Kontejnerová řešení Thunder budou k dispozici ve 3. čtvrtletí 2019.

1 RightScale 2019 State of the Cloud Report od společnosti  Flexera

O A10 Networks

A10 Networks (NYSE: ATEN) poskytuje spolehlivé zabezpečení (Reliable Security AlwaysTM) s řadou vysoce výkonných aplikačních síťových řešení, která pomáhají organizacím zajistit, aby jejich datacentrové aplikace a sítě zůstaly vysoce dostupné, rychlé a bezpečné. Společnost A10 Networks byla založena v roce 2004, sídlí v San Jose v Kalifornii a skrze své pobočky a zastoupení obsluhuje zákazníky po celém světě. Další informace naleznete na adrese: www.a10networks.com a @A10Networks.

O VPGC

Společnost VPGC byla založena v roce 2014 s cílem poskytovat obchodní poradenství a rozvíjet projekty globálních IT výrobců na lokálních trzích. V roce 2016 získala přímé zastoupení A10 Networks, a rozšířila tak podnikání o distribuci s přidanou hodnotou. Od roku 2017 se společnost zaměřuje na spolupráci s nejvýznamnějšími systémovými integrátory a postupně rozšiřuje portfolio o další výrobce z oblasti síťové infrastruktury a bezpečnosti. Více informací na www.vpgc.com.