Mezi hlavní partnery golfistky Kláry Spilkové patří nově i Office Depot

Nejlepší česká golfistka Klára Spilková propaguje od letošního roku na světových turnajích také logo Office Depot. Hráčka, která je v první třetině světového ženského golfového žebříčku, navázala počátkem roku 2019 spolupráci s českým zastoupením předního dodavatele kancelářských potřeb. Partneři se dohodli, že logo strategicky umístí na čepici.

Golfistka oceňuje na partnerství s Office Depot především to, že se jedná o firmu, která se aktivně zapojuje do ochrany přírody. Oslovil ji projekt Stromy pro život, ve kterém se firma zavázala, že za každých 50 prodaných balíků kancelářského papíru vysadí strom. Ochrana přírody je i tématem designérské soutěže, kterou každoročně pořádá společnost Office Depot pro mladé talenty z oboru designu. V letošním roce téma soutěže vybízelo k dalšímu, smysluplnému využití krabice na zboží tak, aby ji zákazník hned nevyhodil, ale použil opětovně.

Klára hraje golf od útlého dětství. V jedenácti letech si v pořadu Show Jana Krause moderátorovi postěžovala, že mezi svými vrstevníky nemá konkurenta. Už tehdy vystupovala jako sebevědomá, ale milá a bezprostřední dívka, která ví, co chce. Moderátorovi věnovala podepsaný golfový míček se slovy: „Můžete ho jednou vydražit. Když budu dobrá, vyděláte si.“ Uběhlo pár let a úspěchy, které si golfistka připsala ke svému jménu, se dostaly na světovou úroveň. Čtyřiadvacetiletá golfistka si v roce 2018 jako první česká hráčka zajistila hrací kartu na nejprestižnější ženské golfové sérii světa LPGA tour.

„Klára pro nás představuje jeden z největších mladých sportovních talentů. Její golfové úspěchy sledujeme od počátku její sportovní kariéry a jsem pyšný na to, že v rámci světového golfu bude reprezentovat nejen Českou republiku, ale také značku Office Depot. Díky naší spolupráci tak můžeme být součástí letošní tour a podpořit Kláru na jejích cestách po LPGA.“ říká Jiří Novotný, Head of Marketing Office Depot CEE.

Office Depot na Kláře Spilkové oceňuje nejen její profesionalitu na golfových hřištích, ale i její filozofii, s jakou ke sportu přistupuje. Přes všechny dosavadní úspěchy přistupuje ke každé hře s pokorou a zdravým nadhledem, sází na přirozenost a důvěru ve vlastní pocity. Stejně jako v obchodním vztahu platí i o golfu, že úspěch patří těm, kdo mají trpělivost, důvěru v sebe sama i ve schopnosti svého týmu.

„Chci být nejlepší pokaždé, když jsem na golfu, ať už v turnaji, nebo na tréninku. Odmalička jsem měla a mám sen stát se jedničkou. V Česku, v Evropě, na světě. K uskutečnění snu mi pomáhají partneři, kteří už jedničkami ve svých oborech jsou. A mezi ně patří právě Office Depot. Cesta a pozice této značky mě inspirují vydat ze sebe maximum a snažit se tuto jedničku následovat. Děkuji Office Depot za cennou podporu, které si nesmírně vážím. Jsem hrdá, že logo této prestižní značky mohu nosit na čepici a propagovat ji na té nejlepší golfové tour na světě,“ uvedla Klára Spilková.

Office Depot® Česká republika

  • Společnost Office Depot® vstoupila na český trh v roce 2006 prostřednictvím akvizice úspěšné firmy Papirius®.
  • Office Depot® se vyprofiloval z dodavatele kancelářských potřeb v integrátora služeb
    a poskytovatele řešení pro každou kancelář.
  • V našem katalogu naleznete nepřeberné množství produktů. Zajistíme vám obyčejnou obálku, ale také řešení v oblasti IT šitá na míru.
  • Snažíme se nejen brát, ale také dávat. Náš program Stromy pro život® pomáhá již několik let. Od roku 2003 jsme vysadili již 599 621 stromů.
  • Náš logistický systém s unikátní garancí Zítra nebo zdarma® zaručuje doručení kompletní dodávky do druhého pracovního dne.

S námi je vaše kancelář bez starostí!