Bolt spustil svou službu v Londýně. Nabízí lepší ceny pro cestující a férovější podmínky pro řidiče

Bolt, přední evropská přepravní platforma, která byla dříve známá pod názvem Taxify, vstoupila na londýnský trh. Cestující chce oslovit nižšími cenami při současné garanci vyšších výdělků pro partnerské řidiče. Bolt místním obyvatelům nabídne lepší bezpečnost a také přinese tolik potřebnou konkurenci na přepravní trh.

2019-03-21 15_19_43-Bolt (Taxify) - Rychlý a cenově dostupný odvoz

Estonská společnost je jednou z nejrychleji rostoucích firem v Evropě a v současné době obsluhuje více než 25 milionů zákazníků ve 30 zemích v Evropě a Africe. Nedávná změna názvu (z Taxify na Bolt) reflektuje širší vnímání mobility, do níž mají být v podání Boltu zapojena soukromá auta, elektrické koloběžky, motocykly stejně jako služba na doručování jídla, která bude testována na některých trzích, na nichž Bolt působí.

“Jsme nadšení z toho, že můžeme vstoupit na britský trh právě v kosmopolitním Londýně. Londýn si zaslouží větší výběr v oblasti přepravních služeb a věříme, že Bolt nabídne jak řidičům, tak cestujícím to, po čem touží: férovou, spolehlivou a dostupnou službu,” říká Markus Villig, zakladatel a CEO Boltu.

Po celém světě si Bolt všímá pozitivních efektů, které způsobují nižší ceny pro cestující a lepší pracovní podmínky pro řidiče. Bolt chce tento přístup zaměřený na zákazníka přinést také do Londýna a chce zdejším lidem dát možnost využívat tuto službu.

Uživatelé si mohou stáhnout aplikaci do chytrých telefonů s operačními systémy iOS a Android. Stejně tak si ji mohou stáhnout z webových stránek Boltu. Bolt mohou cestující využít také pro cesty na letiště ležící v Londýně i jeho okolí (konkrétně se jedná o Heathrow, Gatwick, City Airport, Stansted nebo Luton). Cestující si mohou v aplikaci zvolit odvoz vozy ze standardní nebo prémiové kategorie. V blízké době dojde k představení dalších kategorií.

O Boltu

Aplikace Bolt, dříve známá jako Taxify, je přední evropská přepravní platforma, která se snaží o to, aby doprava ve městě byla jednodušší, rychlejší a spolehlivější.

Byla založena v roce 2013 Markusem Villigem. Je jednou z nejrychleji rostoucích přepravních platforem v Evropě a Africe. Investovaly do ní firmy jako Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital a spoluzakladatel společnosti TransferWise Taavet Hinrikus.

Bolt má více než 25 milionů uživatelů ve více než 30 zemích po celém světě.

Více informací zjistíte na www.bolt.eu.