V Brně proběhla agenturní svatba

Komunikační agentura Move up a kreativní design&digital agentura UNIFER spojili své týmy, nápady i zkušenosti

Brno, 18. června 2019 – Na český trh vstupuje nová skupina agentur pokrývající oblasti PR, marketingu a tvorby digitálních řešení. Komunikační agentura Move up a kreativní design&digital agentura UNIFER spojili své síly strategickým partnerstvím, díky němuž budou moci společně nabídnout klientům ucelenou nabídku vzájemně provázaných komunikačních a propagačních služeb z jediného místa.

Obě agentury kromě společného byznysu spojují také osobnosti Ivana Lukáše a Martina Schenka, kteří vlastní dvě třetiny podílu v agentuře Move up a zároveň se stali majoritními vlastníky UNIFERu, kdy od původních vlastníků odkoupili 85% podíl. Třetinovým společníkem v agentuře Move up je další zkušený PR matador Boris Keka, 15 % podílu v UNIFERu pak drží investiční skupina DRFG.

„Spolupráce mezi oběma agenturami běžela dosud v pilotním režimu, kdy jsme formovali exekutivní týmy a optimalizovali dílčí procesy tak, aby byly pro klienty obou agentur maximálně efektivní. Ode dneška přecházíme na plnohodnotný komerční provoz, kdy samostatné brandy obou agentur budou nadále zachovány, portfolio služeb je však již plně sdílené,“ uvedl Ivan Lukáš, ředitel agentury Move up.

Mix tradičních i moderních služeb

Ve společné nabídce obou agentur najdou klienti nejen tradiční PR a marketingové služby, ale také tvorbu marketingových strategií s návazností na obchod, webů, e-shopů a webových aplikací, linkbuilding, kompletní mediální zastoupení, služby tiskového mluvčího, komunikační školení, digitální publikování a další moderní služby. Tým obou agentur tvoří téměř 30 odborníků, jejichž profesní kariéra v součtu vydá na více než dvě století.

Obě agentury staví na talentovaných lidech, kteří se chtějí trvale vzdělávat a nebojí se nových směrů komunikace v „digitálním věku“. Move up má už svým názvem evokovat zaměření na inovace, byznysovou dravost, rychlý rozvoj a růst. UNIFER zase pracuje v několika rovinách od kvalitní analýzy přes komplexní návrh řešení až po precizní realizaci, a své zkušenosti z oblasti designu, kreativity a komunikace rád předává jak komerčním klientům, tak i studentům vysokých škol, kterým poskytuje možnost stáží a praxe.

„Move up i UNIFER mají jasný cíl – pomáhat klientům růst. Ať už se jedná o začínající podnikatele, startupy či velké nadnárodní podniky, každému klientovi pomůžeme rozklíčovat jeho potřeby a vytvořit komunikační strategii pro maximální podporu jeho podnikatelských záměrů,“ dodal Kamil Pavlíček, ředitel UNIFERu.

Společné kanceláře obou agentur se nacházejí v centru Brna. Další informace o obou agenturách jsou k dispozici na webových stránkách www.moveup.cz a www.unifer.cz