Instalační projektory Panasonic nyní se světelným zdrojem RGB LED

Společnost Panasonic představila na veletrhu InfoComm 2019 nový přírůstek do svého portfolia instalačních projektorů. Jedná se o jednočipovou řadu DLP® PT-LRZ35, která jako první využívá světelný zdroj RGB LED a usnadňuje týmovou spolupráci.

Projektory mají světelný výkon 3 500 lumenů a nabízejí vysoce kvalitní reprodukci barev a jasný a čistý obraz, který okamžitě zaujme pozornost publika. Světelný zdroj LED také eliminuje lámání barev a umožňuje tak spustit projekci prakticky okamžitě po zapnutí projektoru.

Funkce HDMI-MHL navíc zaručuje bezproblémovou komunikaci mezi projektorem a mobilními zařízeními, přičemž HD zrcadlení obrazovky umožňuje uživatelům snadné nastavení a sdílení informací. To je klíčové pro všechny uživatele, kteří pracují na různých místech s různými možnostmi konektivity. Tento projektor bez filtrů s utěsněnou optickou jednotkou je odolný proti prachu a umožňuje stabilní bezúdržbový provoz po dobu více než 20 000 hodin.

Díky tomu je projektor vhodný pro použití v přednáškových sálech, malých učebnách nebo při prezentacích ve firemních a vzdělávacích prostorách.

„S přibývající digitalizací pracovišť a vzdělávacích institucí stále více uživatelů vyhledává projektory s kvalitním obrazem a jednoduchým ovládáním,” říká Thomas Vertommen, produktový manažer pro Evropu ve společnosti Panasonic. „Modely řady PT-LRZ35 představují cenově příznivé řešení, které tyto požadavky splňuje. Jako první z instalačních projektorů společnosti Panasonic jsou vybaveny světelným zdrojem RGB LED a mají kompaktní rozměry, které usnadňují jejich přepravu.”

Řada PT-LRZ35 zahrnuje dva modely PT-LRZ35 (WUXGA) a PT-LRW35 (WXGA), které budou v prodeji od podzimu 2019.

Další informace o řešeních divize Panasonic Visual System Solutions najdete na stránkách: https://business.panasonic.cz/vizualni-systemy/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Naším cílem je, aby spolu technologie neviditelně spolupracovaly a společnosti se tak mohly soustředit pouze na úspěch. Věříme, že by technologie měly především fungovat bez potíží. Podniky uspějí, pokud se budou moc zaměřit pouze na své zákazníky a všechny technologie jim budou nápomocny jako jeden celek. Proto jsme odhodláni vyvíjet produkty a řešení, které jsou tak samozřejmou součástí způsobu práce našich zákazníků, že jsou téměř neviditelné. Je to jako koňská síla v pozadí, která pohání obchodní úspěch. 

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

  • Broadcast & ProAV vám umožňuje vyprávět příběh prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a řešení, které zajišťují hladký provoz a vynikající poměr ceny a výkonu v rámci celé řady dálkově ovládaných kamer, přepínačů, studiových kamer a ENG P2HD. Řada filmových kamer modelů VariCam a EVA1 zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.
  • Communication Solutions nabízí nejlepší telefonní systémy, terminálová zařízení SIP a profesionální „síťové“ skenery, díky kterým se můžete soustředit na komunikaci, nikoli na připojení. 

Computer Product Solutions poskytuje mobilním pracovníkům možnost pracovat kdekoli s řadou odolných notebooků Toughbook, podnikových tabletů Toughpad a elektronických systémů pro prodejní místa (EPOS). Společnost Panasonic byla v roce 2017 evropským lídrem a dosáhla tržního podílu 57 % v prodeji odolných notebooků

  • Industrial Medical Vision vyrábí aplikace pro různé segmenty včetně medicíny, biologických věd, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje kompletní kamerové systémy a OEM kamerové systémy a vy tak můžete vidět to, co je lidskému oku téměř neviditelné. 
  • Security Solutions staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťuje nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií a systémům pořizování obrazového záznamu. Můžete se tak cítit v bezpečí.
  • Visual System Solutions nabízí nejširší řadu profesionálních displejů a projektorů a umožňuje profesionálům v oblasti audia a videa svobodně tvořit. S tržním podílem 39 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource > 5 klm FR17, 3. čtvrtletí, mimo 4K a digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost slavila 100 let od svého založení, nyní provozuje 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliardy EUR za rok končící 31. března 2018. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global