ADATA představuje vysoce odolné paměťové karty microSDXC/SDHC UHS-I

Vydrží nahrávat klidně i 24/7

Praha, Česká republika – 17. července 2019 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných paměťových modulů DRAM a mobilního příslušenství, dnes oznámil uvedení vysoce odolné paměťové karty microSDXC/SDHC UHS-I. ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I karty se kromě vyšší odolnosti vyznačují také parametrem Video Speed Class 30 (V30), což znamená, že jsou přímo navrženy pro nepřetržité nahrávání videa a jeho neustálé přemazávání. Jsou tak ideální pro kamery v automobilech nebo v bezpečnostních systémech a další případy, kdy je potřebná velká výdrž při non stop nahrávání. Díky hodnocení Application Performance Class 2 (A2) nabídnou svým majitelům vyšší rychlosti také při jakémkoliv jiném využití. Navíc jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti výbojům statické elektřiny a snesou také rentgenové záření.

Vydrží tisíce hodin nepřetržitého nahrávání
Při návrhu karet Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I byly využity ty nejkvalitnější NAND Flash čipy, takže karty vydrží až 40 000 hodin nahrávání HD videa. Ať už jde o neškodný ťukanec na parkovišti zaznamenaný automobilovou kamerou, vloupání natočené kamerou v domácím bezpečnostním systému nebo prostě jen video z dovolené, všechno je bezpečně zaznamenáno.

Všestranná ochrana
Díky využívání opravného kódu mohou karty detekovat a opravit větší množství chyb v datech než kdykoliv dříve. Kromě toho jsou voděodolné (přežijí ponoření do hloubky 1 m po dobu 30 min), vydrží i nechtěný náraz nebo rentgenování (splňují normu ISO7816-1), odolají také výbojům statické elektřiny (prošly testováním elektromagnetické kompatibility podle normy IEC61000-4-2), i extrémním teplotám (pracují správně v rozmezí od -25°C do 85C°).

Paměťové karty ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I jsou k dispozici v kapacitách od 32 GB do 256 GB. Díky tomu na ně lze uložit tisíce fotek a desítky hodin záznamů v rozlišení full HD, ať už je vytvoří mobilní telefon, kamera v autě nebo v bezpečnostním systému. Navíc je možné z těchto karet splňujících Application Performance Class 2 (A2) spouštět aplikace v mobilních telefonech výrazně rychleji.  

O společnosti ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Maskotem značky ADATA je kolibřík, který reprezentuje odhodlání společnosti inovovat a zlepšovat lidské životy. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.