Tesco Mobile povede Jan Semotán

Praha, 17. července 2019 – Největšího virtuálního operátora na českém a slovenském trhu nově povede Jan Semotán (40).  V roli generálního ředitele bude mít na starosti strategický rozvoj především v oblasti online komunikace a propojení s existujícími platformami, jako je např. věrnostní program Tesco Clubcard.

Jan Semotán prošel řadou manažerských pozic v rámci společnosti Tesco, naposledy zastával pozici formátového manažera hypermarketů pro Českou republiku a Slovensko. V nové pozici by chtěl zúročit své dlouholeté znalosti z oblasti retailu a propojení komunikace s jednotlivými obchody. „Chceme se soustředit více na přesun našich služeb do online prostředí, ať už v komunikaci se zákazníkem, tak i v oblasti personifikované nabídky našich služeb. Velký potenciál vidím i v užší spolupráci s věrnostním programem Tesco Clubcard,“ plánuje Jan Semotán.

Jan Semotán má vystudovanou andragogiku na Univerzitě Jana Ámose Komenského v Praze.

Ve volném čase se věnuje čtení, plavání a cyklistice. Nejen ve svém pracovním životě se pak řídí mottem: „Chovej se k druhým tak, jak chceš, aby se chovali oni k tobě“.

Tesco Mobile

Virtuální operátor, který navazuje na několikaleté zahraniční zkušenosti z Velké Británie, Irska, Slovenska a dalších zemí. Od května 2013 poskytuje služby plnohodnotného mobilního operátora i v České republice. Dnes se může pyšnit již více než 150 000 spokojenými zákazníky. Své služby provozuje prostřednictvím sítě O2, díky které nabízí svým zákazníkům 99,6% pokrytí a prvotřídní kvalitu. Portfolio služeb, které neustále rozvíjí, je postavené na bázi předplacených karet. Prostřednictvím distribuční sítě obchodů Tesco a dalších partnerů nabízí více než 8000 míst k dobití. Více informací naleznete na: http://www.tescomobile.cz/