HONOR 20 v prodeji

Praha, 1. srpna 2019 – Společnost HONOR uvádí do prodeje druhého zástupce dvacítkové série, HONOR 20, který se může pochlubit krásným designem a skvělým fotoaparátem. HONOR 20 bude dostupný za cenu 9 990 korun. HONOR 20 v sobě kombinuje 4 fotoaparáty, hlavní 48 MP a výkonný Kirin 980 s GPU Turbo 3.0. Navíc registrování fanoušci HONOR Klubu mohou tento model vyhrát v soutěži Zachyť léto.

HONOR 20 byl globálně představen v Londýně v květnu tohoto roku. Spojuje v sobě kombinaci výkonného 48MP fotoaparátu se čtyřmi čočkami, holografického skleněného designu na zadní straně telefonu a vedoucích technologií zahrnujících Kirin 980, GPU Turbo 3.0 a 3750 mAh baterii a virtuální 9.1 surround.

HONOR 20 se čtyřmi fotoaparáty disponuje hlavním ultra ostrým 48MP Sony objektivem, 16MP širokoúhlou čočkou, 2MP asistentem hloubky a 2MP makro kamerou. Také je vybaven AIS super nočním režimem, který pomůže uživatelům zvěčnit jedinečné okamžiky v maximálních detailech i v noci. Fotoaparáty v sobě ukrývají nejnovější technologie, které dokáží zachytit skvělé fotografie a videa. Přední 32MP self kamera s vysokým rozlišením inteligentně kombinuje čtyři pixely do jednoho většího pixelu pro ostřejší a jasnější selfie snímky, které navíc vylepšují nové režimy Beauty a Portrét s umělou inteligencí.

Vymazlená technologie

HONOR 20 je vybaven Super Bluetooth a poháněný Kirin 980 a Hi1103 čipsetem. Díky Super Bluetooth může HONOR 20 využívat algoritmus k přizpůsobení signálu a připojení k Bluetooth zařízením z větší vzdálenosti než kdykoliv předtím.

HONOR 20 je prvním smartphonem ze stáje HONOR, který představuje holografickou skleněnou zadní stěnu telefonu dostupnou v odstínech Sapphire Blue a Midnight Black. Při jeho výrobě byla použita speciální technika Triple 3D Mesh. Výsledkem je optický efekt, který působí jako trojrozměrný a díky němuž se telefony z řady HONOR 20 na první pohled liší od svých předchůdců. 

48MP AI ULTRA CLARITY MODE

Čtyřkamerový fotoaparát AI Quad Camera série HONOR 20, který je vybaven hlavním objektivem IMX586 48MP, umožňuje uživatelům pořizovat fotografie během dne s velkým jasem, a to zejména díky režimu 48MP AI Ultra Clarity. Schopnost učení se umělé inteligence a rychlost zpracování obrazu se zlepšily o 134 %, respektive o 46 % díky dual-NPU a dual-ISP, které umožňuje čipová sada AI Kirin 980 AI. Je-li tento režim zapnutý, fotoaparát pořídí několik 48MP snímků najednou. 

Dále Dual-NPU a Dual-ISP 4. generace čipové sady Ain Kirin 980 AI 7nm shromažďují nejlepší detaily z každé z těchto 48MP fotografií a kombinují je do jednoho 48MP obrázku. Nakonec se vytvoří „Super 48MP Photo“, jehož kvalita převyšuje běžné 48MP obrázky. Podrobnosti v tmavých oblastech jsou optimalizovány a barvy jsou upraveny tak, aby vypadaly živěji.

AIS SUPER NIGHT MODE

Za zmínku stojí, že ve smartphonech HONOR 20 je zabudována AIS Super Night Mode – funkce, která plně využívá pokročilé zpracování obrazu založené na výkonném hardwarovém vybavení, aby poskytovala fotografie s dokonalými pixely a výraznější barvy při slabém osvětlení.

Super noční režim AIS umožňuje velmi jasné noční záběry, a to pomocí technologie stabilizace více snímků založené na strojovém učení. Kromě toho tato technologie analyzuje specifické pohyby fotoaparátu, a dokonce I u třesoucích se rukou inteligentně vybírá a kombinuje několik různých snímků, aby zajistila fotku bez rozmazání. Je to vývoj HDR, který spojuje více záběrů a využívá sofistikovanější algoritmus k dosažení jasnějších výsledků, nižšího šumu a lepší ochrany barev.

VIRTUAL 9.1 SURROUND SOUND

Řada HONOR 20 zahrnuje i Virtual 9.1 Surround Sound, který využívá Huawei Histen 6.0. Je to poprvé, kdy je tato špičková technologie aplikována na smartphony. Technologie Virtual 9.1 Surround Sound podporuje téměř všechny typy kabelových a bezdrátových sluchátek, což je obrovská výhoda.

O značce mobilních telefonů HONOR

HONOR je odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. HONOR přišel na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení HONOR spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky HONOR, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací. Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/honorcz.