ADATA XPG uvádí SSD XPG Gammix S50

Praha, Česká republika – 6. srpna 2019 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných paměťových modulů DRAM a mobilního příslušenství, dnes oznámil uvedení SSD disku XPG Gammix S50 PCIe Gen4x4 NVMe 1.3. Novinka využívá nového rozhraní PCIe Gen4x4 a standardu NVMe 1.3, takže dokáže přenášet data až 5000MB při čtení a 4400MB při zápisu. Díky hliníkovému chladiči zároveň podává vynikající výkon. Kromě SLC cache, DRAM cache bufferu používá také technologii opravy chyb LPDC (Low-Density Parity-Check). Dostupný bude v kapacitách do 2TB. 

Vytvořen pro hráče i profesionály

Díky využití nejnovějších technologií a standardů je nový model SSD vhodný pro všechny, kteří vyžadují maximální výkon. Díky podpoře Gen4x4 PCIe se dokáže dostat na rychlosti 5000 MB při čtení, 4400 MB při zápisu, zároveň dosahuje 750K/750K IOPS. 

Chlazení

Díky pasivnímu chladiči s atraktivním designem zůstává S50 chladnější až o 10 stupňů Celsia, takže je zaručen vysoký výkon a dlouhá životnost. Standardem je pětiletá záruka. 

O společnosti ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Maskotem značky ADATA je kolibřík, který reprezentuje odhodlání společnosti inovovat a zlepšovat lidské životy. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.