Start předobjednávek HONOR 20 Pro za 12 990 – Alza.cz a Datart

Značka mobilních telefonů HONOR dnes spouští předobjednávky na dlouho očekávaný model HONOR 20 Pro u prodejců Alza.cz a Datart. Jeho cena 12 990 Kč mnohé jistě překvapí.

Do České republiky přichází dlouho očekávaný model HONOR 20 Pro. Zájemci si jej mohou nyní přeobjednat u prodejců Alza.cz a Datart. Oficiální prodeje pak začnou o týden později. HONOR 20 Pro byl globálně uveden na trh v Londýně letošního roku společně s nedávno do prodeje spuštěným modelem HONOR 20. Stejně jako on se nyní se dočkal svého vstupu na trh v České republice a jeho cena bude velice zajímavá. Prodávat se bude za neuvěřitelných 12 990 Kč.

HONOR 20 Pro získal druhé nejvyšší skóre v DXOmark v kategorii focení, které činí 111 bodů. Díky tomuto výsledku se může HONOR 20 Pro zaslouženě stavět na pozici nejvyšších skóré společně s těmi nejlepšími smartphony na trhu. Model si toto vysoké bodování zasloužil díky výkonným fotoaparátům, které pořídí skvělé fotografie i videa.

HONOR 20 Pro s bezrámečkovým displejem je vybavený čtyřmi fotoaparáty (48 + 16 + 8 + 2 Mpx) nejnovější technologie pro pořízení fotografií a nahrávání videaUltra ostrý 48Mpx hlavní fotoaparát s umělou inteligencí a super noční režim založený na algoritmu AIS umožní pořídit úžasné fotografie a videa bez rozostření při méně kvalitním osvětlení nebo i v noci. Je to vůbec poprvé v historii značky, kdy je model vlajkové lodi vybaven čtyřmístnou kamerou Sony IMX586 s umělou inteligencí a nejlepší světelností, která činí pouhých f/1,4. Mimo jiné HONOR 20 Pro disponuje 30násobným optickým zoomem, který zachytí objekty na dálku v i těch nejlepších detailech. HONOR 20 Pro tak uživateli nabídne jedinečný zážitek z focení.

Naproti tomu přední selfie 32Mpx fotoaparát s vysokým rozlišením inteligentně kombinuje čtyři pixely do jednoho většího pixelu pro ostřejší a jasnější selfie snímky, které na pomyslný vrchol povyšují ještě zbrusu nové režimy Beauty a Portrét s umělou inteligencí.

HONOR 20 Pro inspiruje jedinečným holografickým designem, který je vytvořen pomocí speciální technologie 3D Mesh. Zadní strana telefonu vytváří jemné vzory, které se při pohybu lesknou v každém úhlu. HONOR 20 Pro pohání procesor Kirin 980 s umělou inteligencí, GPU Turbo 3.0, 8GB RAM a 256GB ROM. Nutno podotknout, že HONOR 20 Pro běží na Androidu 9.0 s uživatelskou nadstavbou Magic UI 2.1.