Značka Bose spustila akci Summer Sales – historicky nejnižší ceny na vybrané produkty nyní i v ČR

Bose nabízí nyní českým zákazníkům v rámci celosvětové letní akce „Summer Sales“ možnost získat některý ze tří oblíbených produktů za akční, historicky nejnižší cenu. Až do konce září lze takto pořídit legendární sluchátka s aktivním potlačením okolních ruchů QuietComfort 35 II, zvukový límec Bose SoundWear Companion a také bezdrátová sluchátka SoundLink Around Ear II.

Praha, 7. srpna 2019 – BaSys CS, výhradní distributor produktů Bose pro Českou republiku, spustil v rámci mezinárodní letní akce Bose Summer Sales časově omezenou akci, během níž nabízí českým zákazníkům tři oblíbené produkty za zvýhodněnou cenu.

Legendární sluchátka Bose QuietComfort 35 II s aktivním potlačením okolních ruchů

Historicky nejvýhodněji lze v rámci akční nabídky pořídit aktuální generaci sluchátek, která tvořila historii a přispěla k rozšíření celé kategorie ANC (Active Noise Cancelling). Sluchátka Bose QuietComfort 35 II s nezaměnitelným designem jsou velmi oblíbená pro účinnou funkci potlačení okolního hluku při práci v kanceláři, cestách letadlem nebo běžném provozu. Díky tomu vytváří tato sluchátka s výdrží baterie až 20 hodin optimální poslechové podmínky kdekoli. Speciálním tlačítkem lze nastavovat míru potlačení okolních zvuků nebo přivolat digitálního asistenta. Vynikající zvuk a oceňované pohodlí i při mnohahodinovém poslechu je řadí mezi nejzajímavější sluchátka přes uši vůbec. QuietComfort 35 II lze až do konce září pořídit u autorizovaných prodejců Bose za cenu 7 790 Kč. K dispozici je jak stříbrná, tak i černá varianta.

Bezdrátová sluchátka Bose SoundLink Around Ear II

Pro uživatele, kteří nevyhledávají aktivní potlačení okolních zvuků, jsou sluchátka SoundLink Around Ear II velmi zajímavou volbou. Velmi působivý zvuk Bose, možnost připojit až dvě zařízení (například smartphone a notebook), výdrž na baterie až 15 hodin, technologie automaticky upravující reprodukci při rúzných úrovních hlasitosti a elegantní pouzdro. To vše nabízí sluchátka, která lze pořídit v bílé nebo černé barvě a nyní jsou až do konce září na trhu za doporučenou koncovou cenu 4 690 Kč.

Zvukový límec Bose SoundWear Companion

Zvukový límec je zajímavou alternativou pro osobní poslech hudby. Jedná se o reproduktory, které nosí uživatel na krku a jejich zvuk je úzce směrován nahoru k uším posluchače. Díky tomu si jen on vychutná zvuk opravdu kvalitně, okolí je „zasaženo“ jen okrajově a uživatel kromě poslechu vnímá všechny zvuky z okolí, jako pracovní poznámky kolegů, pláč dítěte, zvonky či dění v kanceláři. Stejně jako většina sluchátek, je i límec vybaven mikrofonem a poslouží tak dobře i jako handsfree při telefonování. Akční cena Bose SoundWear Companion je nyní 6 790 Kč.

O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.