Novinky a oznámení, které zazněly v pořadu Inside Xbox

  • Představili jsme úplně nový režim Horde pro Gears 5, který vedle těch tradičních přináší i nové herní prvky a špičkové schopnosti postav. Kromě toho jsme prodloužili spolupráci s AAPE a potvrdili, že Gears 5 teď budou dostupné k přednostnímu nákupu na Steamu a do prodeje půjdou ve stejnou chvíli na všech platformách. A konečně jsme také oznámili vydání balíčku Helo: Reach, který bude součástí Gears 5 Ultimate Edition pro Xbox One, Windows 10 a Steam, a to i v předplatném Xbox Game Pass Ultimate. Mediální materiály najdete na blogu Xbox Wire, konkrétně v v centru médií.
  • Xbox Game Pass dostane nové tituly, z nichž čtyři jsou opravdu velké a jsou dostupné už teď: Kingdom Come: Deliverance, Devil May Cry 5 a Stellaris doplní nabídku Xbox Game Passu pro konzole a Xbox Game Passu Ultimate, zatímco Age of Empires: Definitive Edition zakotví v Xbox Game Passu pro PC a rovněž v Xbox Game Passu Ultimate.
  • Premiérově jsme ukázali dva nové ovladače: bezdrátový ovladač Xbox – Night Ops Special Edition a bezdrátový ovladač Xbox – Sport Blue Special Edition.
  • Aaron Greenberg z Xboxu oznámil, že X019 se uskuteční ve dnech 14.–16. listopadu v hale Copper Box Arena v Londýně a všechny novinky zazní ve speciálním dílu pořadu Inside Xbox.
  • Age of Empires II: Definitive Edition vyjdou 14. listopadu 2019. Budou dostupné v rámci předplatného Xbox Game Pass pro PC a budou zahrnovat remasterovanou verzi hry ve 4K, úplně novou kampaň a všechna rozšíření a obsah původního titulu. Titul vyjde na Steamu a jeho cena v předprodeji bude činit 19,99 €. Podporovat bude také hraní mezi kopiemi zakoupenými na Steamu a v obchodě Microsoft Store.
  • GearsPOP! je bezplatně hratelná, realtimová hra pro více hráčů, jejímž prostřednictvím vstupuje série Gears na mobilní zařízení – od 22. srpna je dostupná ve verzích pro Android, iOS a Windows 10 a bude podporovat ukládání napříč všemi třemi platformami, díky čemuž budou uživatelé moct hrát a postupovat na různých zařízeních. Přednostně se registrujte už dnes.
  • Chris Charla z Xboxu si pozval konzolového producenta Koo Sung Jeonga a komunitního manažera pro konzole Raye Kima z PUBG Corporation k premiérovému představení aktualizace pro Season 4 PUBG, v níž nechybí rozsáhlé vizuální vylepšení původních map v PUBG. Novinkou čtvrté sezóny bude také Survivor Pass: Aftermath, který hráčům umožní odemknout více než sto odměn a také úplně nové kooperativní mise, kde může spolupracovat celá komunita a plnit speciální cíle k získání nových bonusů. Season 4 startuje 27. srpna. Rovněž jsme oznámili meziplatformní možnost hry pro konzole, díky níž se hráči na Xboxech budou moct utkávat s protihráči na systémech PlayStation.
  • Premiéru si odbyl i Ghost War, což je intenzivní taktický režim 4 na 4 pro více hráčů. Dočkáme se ho při vydání hry Ghost Recon: Breakpoint 4. října.
  • Hra Metro Exodus dostal první rozsáhlé rozšíření příběhu. Jmenuje se The Two Colonels a nabízí kompletně nový nástroj pro objevování a likvidaci – plamenomet. Toto první rozšíření je prvním ze dvou přislíbených doplnění příběhu, přičemž ještě rozsáhlejší Sam‘s Story by mělo vyjít začátkem roku 2020.
  • V nadcházejícím rozšíření Shadowkeep pro Destiny 2 se hráči vrátí na měsíc a šéf studia Bungie Game Ben Wommack nám přímo na místě prozradil nejen něco o nepříjemnostech, které čekají na Eris Morn, ale také celkově představil poslední „finishery“, kterými budou vládnout Guardians až 1. října rozšíření vyjde.
  • K vidění byly i skvělá nová videa z nejočekávanější her letošního roku, mezi nimiž nechyběly upoutávky na Blair Witch Project, nová ukázka z režimu MyCareer v NBA 2K20, detailní pohled do světa The Surge 2 a kompletní rozbor frakcí a diplomatických možností, které jsou motorem dramatické zápletky a akce v zajímavé akční RPG Greedfall. Všechna nová videa z gamescomu najdete na našem kanálu youtube.com/xbox.