XPG představí na veletrhu IFA 2019 v Berlíně světově první 4D herní myš a herní příslušenství z řady Mera Edition

Praha, Česká republika – 3. září 2019 – XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR, výrobce vysoce výkonných produktů pro hráče, e-sportové profesionály a technické nadšence, s potěšením oznamuje, že své nejnovější produkty vystaví na veletrhu IFA 2019 v Berlíně. Expozice bude zahrnovat novou 4D herní myš, herní příslušenství z řady Mera Edition a SSD disk GAMMIX S50. Navštivte stánek XPG na IFA Berlín v termínu 6. – 11. září 2019 na výstavišti Messe Berlin, stánek 107, hala 12. 

Herní myš XPG Headshot – dotkněte se 4D revoluce

XPG HEADSHOT je rozhodně revoluční a inovativní reinkarnace herní myši. Kombinuje v sobě hned dva horké trendy posledních měsíců a let, umělou inteligenci a 4D tisk. Díky tomu je XPG HEADSHOT myší chytrou a lehkou, s univerzální mřížkovou strukturou pro ultimátní herní zážitek. S využitím AI algoritmů se XPG HEADSHOT přizpůsobuje preferencím i osobním charakteristikám svého majitele, jako jsou třeba styl úchopu, velikost ruky, povrch, po kterém myš jezdí.

„XPG HEADSHOT je ztělesněním všeho, co jsme měli na mysli, když jsme mluvili o skvěle vyladěných a neskutečně ergonomických produktech,“ říká Luca Di Fiore, Director of Products and R&D z XPG. „Od prvního dne jsme mysleli jen na to, jak skloubit potřeby e-sportovních profesionálů s touhou technických nadšenců mít dokonalou myš, která bude přesně reflektovat jejich vlastní osobnost.“

Herní příslušenství XPG z edice Mera Edition – důkladně promyšlené příslušenství

XPG vystaví také novou řadu herního příslušenství, které chce rozbourat hyper-maskulinní předsudky o podobě herního příslušenství. Na základě nového pojetí svého brandu se XPG nebojí vdechnout svým výrobkům novou duši pomocí využití odvážně hřejivých barev. Nová barevná paleta ostře kontrastuje s černým a ostře řezaným designem, kterým se vyznačuje většina současného herního příslušenství. Aby XPG pomohlo rozbít tuto fádní jednotu, a konečně ukázalo, že hráči nejsou demograficky homogenní skupinou, uvádí kompletní řadu herního příslušenství edice Mera Edition. Ta zahrnuje headsety, podložky pod myš, myši, klávesnice a PC skříně.

„Uvedením řady Mera Edition se XPG jasně vyjadřuje k tomu, co to dnes znamená, být hráčem,“ myslí si Alex Yin General Manager & Chief Gaming Officer z XPG. „A toto vyjádření říká, že každý hráč má vlastní individualitu, která nutně nemusí odpovídat předsudkům výrobců herního vybavení. Hraní by podle nás mělo být hlavně o tom, užít si dobrodružství a moci bez obav vyjádřit svoje preference.“

SSD disk XPG GAMMIX S50 – Navrženo pro hráče, PC nadšence, příznivce přetaktování a profesionální grafiky 

SSD disk GAMMIX S50 využívá nejnovější rozhraní PCIe Gen4x4 a podporuje standard NVMe. Díky tomu může nabídnout rychlosti až 5 000 Mb/s pro čtení a 4 400 MB/s pro zápis. Co se týká náhodného přístupu, rychlost čtení/zápisu dosahuje hodnot 750K/750K IOPS. Rychlosti jsou tak asi desetkrát vyšší než u SSD disků s rozhraním SATA. S50 navíc přidává paměťové čipy 3D Flash a SLC Caching, což vede k výraznému vylepšení efektivity a výdrže. Díky dodržování specifikací M.2 2280 podporuje disk S50 nejnovější platformy Intel® a AMD a je zpětně kompatibilní s PCIe 3.0. Všechny tyto vlastnosti předurčují S50 jako ideální volbu pro hráče, PC nadšence, příznivce přetaktování a profesionální grafiky.

Navštivte stánek XPG, kde najdete nejnovější produkty a XPG Orb
Navštivte expozici XPG na veletrhu IFA Berlin 2019 (6. – 11. září 2019) na výstavišti Messe Berlin, stánek 107, hala 12. Návštěvníci na stánku XPG uvidí kromě výše zmíněných produktů také další herní novinky. Kromě toho bude vystavena unikátní struktura nazvaná XPG Orb, která byla v průběhu tisíců hodin sestavena ze tří stovek samostatných částí. Uvnitř XPG Orbu si pak mohou návštěvníci vyzkoušet extrémní výkon všech novinek.

XPG nedávno rozšířilo své celosvětově dostupné portfolio například o headsety XPG PRECOG, podložky pod myš XPG BATTLEGROUND, klávesnice XPG SUMMONER, XPG BATTLECRUISER a počítačové skříně XPG INVADER, vodní chlazení XPG LEVANTE a napájecí zdroje CORE REACTOR. 

O značce XPG 

XPG, je značka společnosti ADATA nabízející špičkově výkonné produkty pro hráče, profesionály v e-sportu a nadšence do techniky. XPG se snaží vyvíjet produkty, které pomáhají svým majitelům překonat i ty nejextrémnější výkonové výzvy. Úzce přitom spolupracuje s hráčskými a e-sportovými komunitami, takže má jasnou představu, co tito lidé potřebují, a okamžitě to promítá do svých výrobků. XPG nabízí kompletní portfolio od komponentů po periférie. Všechny splňují vysoké standardy stability a spolehlivosti. Nabízí také uchvacující design, který sbírá významné mezinárodní ocenění. Kromě zaměření na výkonnost svých produktů se XPG významně angažuje v celosvětové sponzoringové podpoře e-sport týmů i e-sportových událostí. Vším, co dělá, tak chce zajistit, aby hráčská zkušenost byla v každém momentu vzrušující a neopakovatelná.