Logitech MX Master 3 a MX Keys – nová myš a klávesnice pro náročné uživatele a mimořádné pracovní výkony

Inovované rolovací kolečko pro MX Master 3 podporuje maximální produktivitu

Praha – 4. září 2019 – Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) přichází s nejnovějšími přírůstky do svojí prémiové řady MX – myší Logitech MX Master 3 a klávesnicí Logitech MX Keys. Obě zařízení mají sama o sobě špičkové parametry, jejich přednosti však vyniknou, zejména užívají-li se společně. Přinášejí spolehlivost a výkon, které dokážou změnit způsob vaší práce. Myš MX Master 3, zkonstruovaná a vyrobená ve Švýcarsku, nabízí velmi rychlé a přesné rolování pomocí zcela nového rolovacího kolečka MagSpeed. Díky jeho elektromagnetickému pohonu umožňuje MX Master 3 procházet tiše tisíce řádků během několika sekund. Klávesnice MX Keys s technologií Perfect Stroke má klávesy s nízkým profilem a vynikající hmatovou odezvou pro komfortní psaní.

Tweetněte: Mistr je zpět! @Logitech představil myš MX Master 3 a klávesnici MX Keys podporující maximální produktivitu pro mimořádné pracovní výkony. Více zde: https://blog.logitech.com/2019/09/03/logitech-re-invents-its-wheel-to-deliver-the-ultimate-experience-for-productivity

„Své nejnovější vlajkové produkty jsme vyvinuli pro pokročilé uživatele, jako jsou vývojáři softwaru, inženýři nebo návrháři, kteří chtějí být produktivnější a potřebují pracovat se svým digitálním obsahem rychlostí myšlenky,“ říká Delphine Donne-Crocková, generální ředitelka pro kreativitu a produktivitu ve společnosti Logitech. „Kolečko MagSpeed u myši MX Master 3 je naše nejrychlejší, nejtišší a nejdokonalejší rolovací kolečko. Klávesnice MX Keys nabízí to nejpohodlnější psaní na klávesách s nízkým profilem, jaké vám můžeme poskytnout, abyste dokázali pracovat tak dlouho, jak potřebujete. Společné použití těchto prvotřídních výkonných nástrojů znamená pro počítač dokonalé řešení.“

Myš Logitech MX Master 3

Pokročilou bezdrátovou myš Logitech MX Master 3 navrhl Logitech s důrazem na rychlost a přesnost. Její pečlivě vymodelovaný tvar je dostatečně pohodlný i pro dlouhé pracovní dny a snižuje namáhání ruky a zápěstí. Kromě možností přizpůsobení nabízených prostřednictvím Logitech Options™ jsou k dispozici také přednastavené profily oblíbených softwarových aplikací. Myš je vybavena velmi přesným senzorem Logitech MX Darkfield™ s rozlišením 4 000 DPI, který dokáže pracovat na libovolném povrchu, včetně skla. Baterie vydrží při plném nabití až 70 dnů a po rychlém tříminutovém dobíjení zvládne celodenní provoz.

Klávesnice Logitech MX Keys

Pokročilá bezdrátová klávesnice Logitech MX Keys s plynulým stiskem kláves a přesnou hmatovou odezvou dokáže zpříjemnit i psaní velmi dlouhých textů. Funkce chytrého podsvícení kláves detekuje ruce a automaticky nastavuje úroveň podsvícení podle světelných podmínek v místnosti. Umí se také vypnout, když se klávesnice nepoužívá, aby se šetřila energie baterie a omezilo rozptylování pozornosti. K verzi Logitech MX Keys Plus je k dispozici také měkká, odolná a odnímatelná opěrka rukou, která přináší ještě větší pohodlí při práci.

MX Master 3 + MX Keys = síla synergie

Logitech MX Master 3 a MX Keys jsou kompatibilní s platformami Windows, macOS a nejoblíbenějšími linuxovými distribucemi. Myš i klávesnice podporují technologii Logitech Flow™ ke snadnému a rychlému přepínání ovládání až tří počítačů s Windows nebo macOS současně. Mezi ovládanými počítači a operačními systémy je dokonce možné kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty. Logitech MX Master 3 a Logitech MX Keys byly vytvořeny tak, aby vydržely dlouhé hodiny používání, mají rychlé nabíjení přes USB-C a špičkový design. Díky svým přednostem se stanou chloubou každého moderního počítačového pracoviště.

Cena a dostupnost

Logitech MX Master 3 a Logitech MX Keys by měly být k dostání v září 2019 na Logitech.com a Amazon.com a od října 2019 také ve vybraných prodejnách. Doporučená maloobchodní cena je 2 999 Kč pro MX Master 3 a 2 999 Kč pro MX Keys. Opěrka dlaní MX Palm Rest se prodává samostatně na Logitech.com a Amazon.com za 549 Kč. Logitech nabízí produkty i v balíčku (myš, klávesnice a podložka) za zvýhodněnou cenu 5 998 Kč. Kvůli dalším informacím navštivte Logitech.com, náš blog nebo se k nám připojte na Facebooku, Instagramu a Twitteru.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro Gaming,  Ultimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.