Canon plánuje zlepšit automatické zaostřování videa u fotoaparátů PowerShot G7 X Mark III díky aktualizaci firmwaru

Aktualizace firmwaru se uskuteční koncem letošního října

Praha – 6. září 2019 – V reakci na zpětnou vazbu od zákazníků u nedávno spuštěného modelu PowerShot G7 X Mark III plánuje společnost Canon vydat aktualizaci firmwaru, která zlepší rychlost autofocusu, přesnost a detekci objektů.

Aktualizace bude pro všechny zákazníky bezplatně ke stažení z místního webu společnosti Canon na konci října 2019. Společnost Canon vždy reaguje na zpětnou vazbu a věnuje se vývoji produktů, které zákazníci z celého světa užívají.

Klíčové vlastnosti PowerShot G7 X Mark III:

  • nový vrstvený snímač 20,1MP typu 1.0
  • DIGIC 8
  • video 4K (bez ořezu)
  • vestavěný stereofonní mikrofon plus 3,5 mm mikrofonní vstup
  • video Full HD 120 sn./s
  • 20 sn./s v režimu průběžného snímání a 30 sn./s v režimu RAW Burst
  • připojení Wi-Fi a Bluetooth®
  • rozměry a hmotnost do kapsy u bundy

Fotografie fotoaparátů Canon PowerShot G7 X Mark III naleznete ZDE

Další informace o Canon PowerShot G7 X Mark III naleznete na adrese: 

https://www.canon.cz/cameras/powershot-g7-x-mark-iii/

O společnosti Canon Europe

Canon Europe je dceřiná společnost společnosti Canon Inc., předního světového dodavatele technologií a služeb pro digitální zpracování obrazu a jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších značek na světě. Canon Europe působí přibližně ve 120 zemích, zaměstnává okolo 19 000 lidí v celém regionu a přispívá zhruba třetinou ke globálním ročním výnosům společnosti Canon.

Společnost Canon byla založena v roce 1937 a již 80 let patří k nejvýznamnějším výrobcům obrazové techniky. Naší snahou je pomáhat lidem neustále objevovat nové možnosti díky obrazové technice. Inovacemi v oblasti obrazových technologií od kamer přes produkční tiskárny po podnikové poradenství a lékařské technologie Canon obohacuje životy jednotlivců a podporuje podniky.

Rozvíjí pozitivní moc obrazových technologií a služeb. Naši lidé i produkty přispívají ke společenskému prospěchu a snižování dopadu na životní prostředí v duchu naší firemní filozofie Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro obecné blaho“.

Další informace o společnosti Canon Europe naleznete na stránkách www.canon-europe.com