Giancarlo Fisichella se spojil s World of Tanks Blitz

The racing legend will be the brand ambassador for the Italian tanks added with the new European tech tree

17. září, 2019 — Do populární mobilní hry nyní přichází několik nových italských tanků v podobě celého vývojového stromu, který obsahuje 5 hight-tier italských středních tanků. Současně s tímto rozsáhlým rozšířením hra získává ještě jednu výraznou posilu. Ambasadorem hry se stává Giancarlo Fisichella.

„Jsem fanoušek závodů a všeho adrenalinového. Tato vozidla přinášejí do hry italskou jízdu. Moje první volba byla Progetto s autoreloaderem; kombinuje totiž sílu a praktičnost, historii a moderní technologii, což je skvělé, “ uvádí Fisichella. „Hru jsem znal ještě dříve, než jsem začal s World of Tanks Blitz spolupracovat. Je to hra o myšlení, strategii a výběru správné taktiky. Stejně jako závodění to nikdy není snadné – je to mnohem víc, než jen zaměřit a vystřelit na nepřátelská vozidla.“

Nové tanky navíc do hry přinášejí zajímavou novinku tzv. autoloader. S touto novou mají hráči dvě možnosti, jaksi hru vychutnat. Buď se mohou do bitvy vrhnout jako Rambo do nepřátel sypat plné dávky olova bez nutnosti hledat krytí, nebo  budou bojištěm postupovat pomalu, náboje si schovávat až pro tu správnou chvilku a hledat úkryty.

Přidané italské tanky:

  • P.43 bis, Tier VI střední tank
  • P.43 ter, Tier VII střední tank
  • P.44 Pantera, Tier VIII střední tank s funkcí autoloader
  • Prototipo Standard B, Tier IX střední tank s funkcí autoloader 
  • Progetto M40 mod. 65, Tier X střední tank s funkcí autoloader

Deset nových tanků od úrovně 1 až 10 bude přidáno k evropskému stromu a hráči zde najdou vozidla z Polska, Švédska a Finska.

“Existuje mnoho zemí, které v průběhu let pomohly vylepšit obrněná vozidla, ale ne všechny mají dost na to, aby so objevily na technologickém stromě,” uvádí Andrey Ryabovol, produktový ředitel, World of Tanks Blitz. “Proto jsme vytvořili evropský strom. Hráči tak mohou poznat mnoho lokálních tanků. Je také ctí, že světově proslulý Giancarlo Fisichella zaujal pozici velvyslance značky spolu s příchodem italských tanků do hry, “ dodává Ryabolov.