The Offspring to rozjeli společně s World of Tanks

Kalifornská punková kapela se objevuje v populární tankové hře

18. září,  — Hlavní hvězdy festivalu WG Fest: Tanker Day, The Offspring oznámili spolupráci s World of Tanks: koncert ve hře. Populární kapela se od 18. do 7. října dostane na pódium v garáži World of Tanks. To znamená, že každý tankista bude moci mezi těmito daty vyrazit na vystoupení punkových rockerů! 

“Když se k nám kluci World of Tanks přiblížili s myšlenkou koncertu ve hře, mysleli jsme si, že do toho musíme jít “, Říká Dexter Holland. “Videohry jsou skvělé, ale videohry, kde můžete vyhodit věci do vzduchu, jsou ještě lepší.”

The Offspring zahrají v garáži písničky jako Pretty Fly (for a White Guy), The Kids Aren’t Alright a You’re Gonna Go Far, Kid. A ještě jednu stojí za to zmínit, kapela si dala opravdu záležet, aby jejich virtuální vystoupení vypadalo opravdu k světu.

Představení The Offspring je jen jednou z nových událostí ve World of Tanks od počátku Tank Festivalu. Od začátku srpna se tankisté mohli účastnit různých herních aktivit a do 7. října si navíc budou moci zajezdit ještě v tolik oblíbeném závodě The Great Race. 

A konečně, tvůrci World of Tanks a The Offspring naznačili, že spolupráce bude pokračovat.