Sdílení aut Anytime mění barvy a přidává 200 vozů

Praha 18. září 2019 – Služba na sdílení aut Anytime Carsharing rozšíří svou flotilu v České republice. Ke stovce provozovaných vozů Toyota Yaris Hybrid přidá dalších 200. Vedle toho firma změnila vizuální styl tak, aby byl jednotný ve všech světových zemích.

Anytime Carsharing vstoupila na český trh koncem letošního dubna. Od té doby si její aplikaci pro sdílení aut v Praze stáhlo a nainstalovalo téměř 60 000 uživatelů, což je na místní poměry výrazný úspěch. Aplikace navíc získala vysoké průměrné hodnocení, které se pohybuje kolem 4,5/5.

“Obyvatelé Prahy a okolí si naši službu velmi rychle oblíbili. Proto jsme se rozhodli nabídku vozů ztrojnásobit. Tím rozšiřujeme své zázemí pro ještě kvalitnější službu a sjednocujeme vizuální styl, aby se s námi lidé i v zahraničí cítili jako doma. Navíc do konce září přidáváme 40 minut zdarma ke každé nové registraci,” říká ředitel firmy Milan Beutl.

Novým logem a barvami se již postupně vybavují vozy v ulicích. Logo je čistě typografické a vizuál je moderní, světlý a svěží. Základem je tyrkysová barva odkazující na neon velkých měst a schéma pravoúhlých tvarů evokujících ulice a pocit dynamiky. Rebranding se týká celé komunikace služby, tedy nejen polepů aut, ale i aplikace, webu i marketingu. 

Ceny začínají od 1,99 Kč za minutu použití auta, km jsou zahrnuté v ceně. Stejně jako benzín, mytí, dálniční známka i pojištění vozu. Součástí je bezplatné parkování v modrých a fialových zónách v Praze. Platba se uskuteční automaticky po ukončení pronájmu z připojené platební karty. Kromě ceny za minutu uživatel nic dalšího neplatí.

Zájemce o využití služby stáhne bezplatnou aplikaci Anytime Carsharing CZ z Apple Store nebo Google Play a provede on-line registraci, která trvá do 15 minut. Cesty pak může podnikat po celé ČR a auto nakonec nechá kdekoli po Praze. Všechny vozy jsou vybavené automatickou převodovkou a parkovací kamerou.

Anytime je jedním z největších poskytovatelů sdílení vozidel na světě. V České republice plánuje v příštích letech investovat až 30 milionů eur. Firma se také stala členem asociace Českého Carsharingu.

Anytimecar.cz

Facebook

INSTAGRAM