Vylepšená sada AVerMedia Live Streamer 311S pro začínající tvůrce přichází na trh

Praha 17. 10. 2019 – Společnost AVerMedia, přední světový výrobce zařízení pro sdílení herního obsahu, uvádí na trh Live Streamer 311S – BO311S. Nová sada produktů pro streamování obsahuje střihovou kartu se schopností sdílet obsah s rozlišením Full HD s 60 FPS, Full HD webkameru s funkcemi umělé inteligence a vysoce kvalitní mikrofon.

Livestreamer 311S – BO311S je all in one řešení pro začínající tvůrce, kteří teprve zjišťují o čem je sdílení obsahu. Sada nabízí tři nejdůležitější pilíře pro streamování – kartu Live Gamer MINI pro záznam herních momentů, webkameru Live Streamer CAM 313, umožňující sdílet s publikem bezprostřední reakce, a kvalitní kompaktní analogový mikrofon.

Právě zvuk je základem pro sdílení obsahu a nejinak je tomu v nové sadě. Lehký, malý a univerzální mikrofon Live Streamer MIC 133P přináší kvalitní zvuk prostřednictvím kardioidní charakteristiky a 3,5mm jack konektoru.

„Nikdy nebylo snazší splnit si sen a stát se streamerem, Live Streamer 311S – BO311S nabízí tvůrcům all in one řešení,“ říká Eddie Chen, produktový manažer AVerMedia, a dodává: „Začínající streameři nyní mohou díky této sadě jednoduše a intuitivně vytvářet zajímavý obsah ve Full HD rozlišení a se studiovou kvalitou zvuku.“

K dispozici jsou také zdarma dodávané pluginy AVerMedia StreamEngine a CamEngine, které podporují aplikace třetích stran, jako jsou Streamlabs OBS, OBS a XSplit. Integrovaný H.264 hardwarový enkodér při použití se StreamEngine zajišťuje nulové vytížení procesoru počítače. CamEngine plugin mění webkameru na interaktivní zařízení s umělou inteligencí umožňující změnu filtru, korekci barev i přidání různých rámečků a samolepek.

AVerMedia nabízí dále aplikaci RECentral, umožňující souběžné vysílání na různých platformách včetně YouTube, Twitch a Facebook. Aplikace podporuje nastavení jednotlivých vrstev pro webkameru, loga a nastavení různých rozlišení a datového toku pro každé vysílání zvlášť z jediného počítače.

AVerMedia Live Streamer 311S – BO311S je na trhu za doporučenou koncovou cenu 5399 Kč v České republice a 209,9 euro na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.AVerMedia.com.

Buďte ve spojení s AVerMedia

Sledujte AVerMedia na Facebooku, Twitteru nebo se podívejte na videa na YouTube

O značce AVerMedia

AVerMedia je lídrem v oblasti digitální konverze videa a zvuku. Nabízí audio a video zařízení pro spotřebitele a profesionální nahrávací a vysílací řešení pro firemní zákazníky. Závazkem společnosti je neustále vylepšovat zážitky v oblasti zábavy a komunikace. Jako přední inovátor výrobních procesů pro své ekologicky nezávadné produkty se také velmi angažuje v komunikaci s uživatelskou základnou a udržuje sociální odpovědnost. Ve spolupráci s ODM partnery integruje vlastní technologie do dalších aplikací.