Na největší kyberbezpečnostní události roku se představí lovkyně hackerů, pilot i cyklista, hlavním tématem bude cloud

Hosté se mohou těšit na skutečného lovce hackerů, na zajímavé hosty a témata, jako je například bezpečnost na Tour de France, kybernetická bezpečnost ve státní správě nebo bezpečnostní výzvy spojené s autonomním vlakem

PRAHA – 22. října 2019 — Dne 6. listopadu 2019 se bude konat největší česká kyberbezpečnostní událost roku. Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), přední světový poskytovatel kyberbezpečnostních řešení, pořádá konferenci CPX Praha 2019 v pražském veletržním areálu PVA Letňany v hale 4, kde přivítá téměř tisícovku návštěvníků.

Akce bude probíhat od 9:00 do 17:30 a hosté se mohou těšit na nabitý program. Nosným tématem letošní konference je cloud. Mluví se o něm hodně, ovšem často mlhavě. Konference se proto bude věnovat tomu, co od cloudu skutečně očekávat a co je pro bezpečnost opravdu důležité. Kybernetické útoky jsou stále sofistikovanější a je nezbytné předvídat vývoj a mít náskok před hrozbami.

Hosty přivítá úvodním slovem Daniel Šafář, Country Manager CZR regionu ve společnosti Check Point, a následovat bude pestrý obsah. „Lovkyně hackerů“ Maya Horowitz se ve své přednášce zaměří na boj s kyberzločinem a jak probíhá odhalování hrozeb a hackerů. Maya je jeden z největších odborníků na kyberbezpečnost, 10 let pracovala ve zpravodajské jednotce Izraelských obranných sil a v Check Pointu má na starost výzkum a analýzu hrozeb, odhalování malwarů, exploitů a právě kyberzločinců.

Roman Kreuziger, fenomenální český cyklista, představí téma „Bezpečnost a Tour de France“, jelikož kyberbezpečnost je dnes všudypřítomná a ovlivňuje i Tour vzhledem k obrovskému množství zpracovávaných dat a citlivé komunikaci. Společnost Notino nechá hosty přičichnout k vůním bezpečnosti, jak důležitá je kyberochrana pro největšího on-line prodejce parfémů a kosmetiky v Evropě a jakým výzvám a hrozbám musí taková společnost čelit. Petr Kouřil, pilot, mistr Evropy, a Daniela Součková, ilustrátorka, v duchu konference zaměřené na cloud vezmou návštěvníky na bezpečnou cestu do oblak… a zpět.

Ale hosté se mohou těšit také na atraktivní doprovodný program a mnoho dalších informací například o kybernetické bezpečnosti ve státní správě, autonomním vlaku nebo těžbě kryptoměn. Přichystané jsou novinky ze světa hrozeb i bezpečnosti a nejnovější trendy v ochraně organizací.

Celou akcí bude provázet tradičně pohotový a zábavný Leoš Mareš.

Více informací a registrační formulář najdete na stránce https://pages.checkpoint.com/cpx-prague-2019.html

Sledujte novinky o společnosti Check Point:
Twitter: http://www.twitter.com/checkpointsw a www.twitter.com/CheckPointCzech
Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware
Blog: http://blog.checkpoint.com 
YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/check-point-software-technologies

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je přední poskytovatel kyberbezpečnostních řešení pro vlády a organizace po celém světě. Chrání zákazníky před kyberútoky 5. generace prostřednictvím unikátních řešení, která nabízí bezkonkurenční úspěšnost zachycení malwaru, ransomwaru a jiných pokročilých cílených hrozeb. Check Point nabízí víceúrovňovou bezpečnostní architekturu, Infinity Total Protection s pokročilou prevencí hrozeb 5. generace, a tato kombinovaná produktová architektura chrání podnikové sítě, cloudová prostředí a mobilní zařízení. Check Point navíc poskytuje nejkomplexnější a nejintuitivnější nástroje pro správu zabezpečení. Check Point chrání více než 100 000 organizací všech velikostí.