Milan Mottl, nový Territory Sales Manager pro region východní Evropy společnosti ExaGrid Systems, Inc.

Cílem Milana Mottla na této pozici bude rozvoj obchodních aktivit se zákazníky a partnery 


Praha, 17. října 2019 – ExaGrid®, poskytovatel inteligentního hyperkonvertovaného úložiště pro zálohování s deduplikací dat, jmenovala od 1. září 2019 Milana Mottla na pozici Territory Sales Manager pro region východní Evropy. Milan Mottl přináší do ExaGrid Systems své dlouholeté zkušenosti z oboru počítačové bezpečnosti a dostupnosti dat načerpané během své více jak 16leté kariéry např. ve firmách Arcserve nebo CA Technologies. Hlavním úkolem Mottla bude rozvoj obchodních aktivit prostřednictvím klíčových zákazníků a partnerského kanálu. 

Milan Mottl se dlouhá léta věnuje businessu v oblasti IT technologií se specializací na technologie zálohování a rychlou obnovu.

„Rád přijímám výzvy a pracovat pro ExaGrid Systems výzvu přináší. Zároveň si vážím této příležitosti a chci nyní veškerou svou snahu věnovat systematickému rozvoji businessu napříč regionem, ukázat zákazníkům a partnerům výhody unikátního řešení ExaGrid Systems, které je velmi škálovatelné i cenově efektivní, a budovat solidní základu pro rozvoj obchodních příležitostí,“ uvádí Milan Mottl. 

Mottl přichází do ExaGrid Systems ze společnosti Arcserve, kde zastával funkci Sales Managera pro východní Evropu. 

Mottl se ve volném čase věnuje sportu, jízdě na motorce a ve volných chvílích i lenošení u bazénu s rodinnou. 

Navštivte ExaGrid na exagrid.com nebo se s námi spojte prostřednictvím  LinkedIn. Podívejte se, co naši zákazníci říkají o svých vlastních zkušenostech s ExaGrid, a proč nyní tráví podstatně méně času zálohováním.

O společnosti ExaGrid Systems, Inc. 

Společnost  ExaGrid Systems je dodavatelem zálohovacích řešení pro zálohování na disky. Založena byla v roce 2002, ústředí má ve  Westboroughu (Massachusetts) a několik poboček v USA, Evropě i Asii. Hyperkonvergovaná sekundární úložná zařízení společnosti ExaGrid představují inovativní, cenově efektivní a škálovatelné řešení pro zálohování na disky. Tato zařízení lze hladce integrovat do stávajících aplikací pro zálohování. Nabízejí pokročilou deduplikaci čímž se podstatně snižuje množství ukládaných dat. Unikátní architektura zařízení ExaGrid umožňuje rychlé provádění záloh, což snižuje délku zálohovacích oken a urychlují obnovení systémů.