Denně 400 MB dat zdarma. Předplacená karta 30 přichází s akční nabídkou

6. listopadu 2019 – Zákazníci Vodafonu, kteří využívají Předplacenou kartu 30, budou mít data zdarma. Denně jich dostanou 400 MB. Nemusí se nikde přihlašovat a ani nic aktivovat. Aktuální akční nabídka platí do 31. prosince 2019, a to pro nové i stávající zákazníky.

V létě uvedl Vodafone na trh novou Předplacenou kartu 30. Minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat stojí vždy 3 koruny. Tyto ceny ovšem platí pouze do chvíle, než zákazník utratí za den 30 korun. Pak už získá až do půlnoci neomezené volání a SMS do všech sítí a současně data navíc.

Vodafone tyto podmínky v akční nabídce nyní vylepšuje. Do 31. prosince 2019 dostanou zákazníci denně 400 MB dat rovnou zdarma. Volání a SMS budou i nadále účtovány (jednotka za 3 koruny) a budou se počítat do denního limitu 30 korun.

Pokud chce zákazník přejít na Předplacenou kartu 30 z jiné předplacené karty, stačí poslat SMS ve tvaru KARTA 30 na číslo 7700. Stejně tak může využít například mobilní a internetovou samoobsluhu Můj Vodafone.  

Předplacená karta 30 je k dostání v prodejnách a také eShopu Vodafone. Na kartě je přednabitý kredit 200 korun a cena karty je také 200 korun.

Více informací o kartě na vodafone.cz/predplacene-karty.

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než 3,9 milionu zákazníků. Od roku 2007 přináší komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje přes 1,5 milionu firemních SIM karet. Po integraci UPC Česká republika v červenci 2019 se Vodafone rozrostl o 1,5 milionu domácností připojených k síti nové generace, která poskytuje více než půl milionu zákazníků služby vysokorychlostního pevného internetu, půl milionu zákazníků kabelovou televizi a dvě stě tisícům uživatelů pevné telefonní služby.  Vodafone už několikrát dostal ocenění Best in Test za kvalitu hlasových služeb a datových přenosů na základě testů provedených společností P3 communications. Aktuálně pokrývá jeho mobilní síť LTE 99 % populace ČR. Zároveň Vodafone nabízí pevné připojení k internetu, a to 99 % českých domácností. Kromě toho na podzim 2017 pokryl Českou republiku speciální sítí úzkopásmového internetu věcí NB-IoT a v prosinci téhož roku spustil komerční provoz. Vodafone se řídí dlouhodobou strategií udržitelného podnikání, hlásí se ke globálním Cílům udržitelného rozvoje (SDGs) a podporuje digitalizaci a diverzitu ve společnosti. Klade důraz na ochranu životního prostředí a využívá jen energii z obnovitelných zdrojů. Vodafone podporuje inovativní startupy a podnikatele v regionech. Zaměstnanci společnosti věnují ročně dobrovolnickým aktivitám více než 7500 hodin prostřednictvím Nadace Vodafone. Ta se za 13 let od svého založení dostala mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informací na www.vodafone.cz.