Česká značka T6 Power uvedla na trh nové univerzální adaptéry pro notebooky ve třech provedeních

Chrudim, 15. listopadu 2019 – Na trhu jsou nově dostupné univerzální adaptéry pro notebooky české značky T6 Power. Jsou schopny pracovat s napětím od 100 do 240 voltů a nabízejí hned 11 různých konektorů. Díky své variabilitě jsou vhodné pro 98 % notebooků prodávaných na českém trhu a přizpůsobí se napájení v různých zemích světa.

Česká značka T6 Power uvedla na trh nové univerzální nabíjecí adaptéry pro notebooky. Dostupné jsou ve třech výkonnostních provedeních, a to 45, 65 a 90 W. Devadesátiwattové provedení se přitom se svou šířkou 1,8 centimetrů řadí mezi takzvaná ultra slim řešení. Tento slim adaptér s váhou pouhých 227 gramů, je ideálním pomocníkem pro digitální nomády. 

Univerzálnost adaptérů T6 Power spočívá v široké nabídce konektorů pro různé značky a modely notebooků či ultrabooků, které jsou přímo součástí balení. „Univerzální nabíječky jsou navrženy tak, aby byly schopny modifikovat napětí na výstupu, proto se přizpůsobí vždy konkrétnímu modelu notebooku,“ vysvětluje Radim Tlapák, ředitel internetového obchodu BatteryShop.cz, který je předním prodejcem baterií české značky T6 Power. 

Adaptéry T6 Power díky chytrému řídicímu čipu umějí pracovat s hodnotami vstupního napětí od 100 do 240 voltů. „Nabíječky jsou osazeny chytrým řídícím čipem, který se dokáže přizpůsobit různým normalizovaným napětím ve všech zemích světa. Díky tomu je možné nabíječky používat opravdu kdekoliv,“ doplňuje Tlapák s tím, že normalizované napětí v zásuvkách se na kontinentech liší. Zatímco české zásuvky standardně nabízejí 230 voltů, ve státech Severní i Jižní Ameriky i například v Japonsku je to jen 100 voltů nebo v Kanadě 120 voltů. 

Při výběru ze tří variant adaptérů T6 Power by měli zákazníci vycházet z hodnot stávajícího notebooku. „Při volbě provedení univerzálního adaptéru se jako první podívejte na štítek původní nabíječky, výkon by zde měl být uveden. Pokud jste nabíječku třeba ztratili, podívejte se na servisní štítek notebooku, kde je uvedeno požadované napětí a proud. Výkon pak lehce spočítáte vynásobením těchto dvou hodnot,“ radí Radim Tlapák.

Česká značka T6 Power je známa svým důrazem na kvalitu a spolehlivost. I nové univerzální adaptéry pro notebooky tak lze zakoupit na internetovém obchodě BatteryShop.cz s prodlouženou zárukou na 3 roky.

Univerzální adaptéry T6 Power

T6 Power SLIM univerzální adaptér k notebooku, 90 W
90 W univerzální adaptér české značky T6 Power je svou šířkou 1,8 cm na poli adaptérů tzv. ultra slim verzí adaptéru. Pro digitální nomády je užitečnou informací váha adaptéru 227 g a univerzálnost na vstupu adaptéru T6 Power. 

T6 Power univerzální adaptér k notebooku, 45 W
Univerzální adaptér značky T6 Power pro napájení notebooků s výkonem 45 W je ideálním zdrojem energie pro menší notebooky, nebo ultrabooky. Univerzálnost spočívá právě v 11 konektorech pro různé značky a modely notebooků. Variabilitu zajišťuje řídící čip, který je schopný se přizpůsobit vstupnímu napětí od 100 V až po 240 V, při frekvenci 50/60 Hz a 1,5 A.

T6 Power univerzální adaptér k notebooku, 65W
65W univerzální adaptér české značky T6 Power je vhodný i na cestování. Jednoduše proto, že je do značné míry univerzální. S vhodnou redukcí do zásuvky zvládne adaptér T6 Power nabíjet Váš notebook v celé Evropě i za velkou louží. Adaptér umí pracovat s rozsahem napětí na vstupu od 100 V do 240 V.

O e-shopu BatteryShop.cz

Společnost BatteryShop.cz má v obchodování na internetu dlouhodobé zkušenosti, věnujeme se mu od roku 1998. Specializuje se výhradně na prodej baterií. Všichni pracovníci mají s produkty z oboru počítačové elektroniky bohaté zkušenosti. Obchodními partnery jsou společnosti z Asie a USA. Všechny prodávané baterie splňují přísné evropské normy a mají všechny certifikáty potřebné pro prodej v zemích Evropské unie. Vysokou kvalitu služeb internetového obchodu potvrzuje 100% hodnocení zákazníků na portálu Heureka.cz.

Internetový obchod BatteryShop.cz provozuje společnost NTB CZ, která je zároveň vlastníkem a výhradním prodejcem baterií značky T6 power. Je také oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky.