Seznamte se s novou inovativní platformou pro firemní tisk od HP

Revoluční cloudová platforma s více než 50 tiskovými aplikacemi pro intuitivnější ovládání a jednodušší tisk; rozšířený tiskový režim s mimořádnou barevností nyní i ve formátu A3.

Shrnutí:

  • HP Workpath podporuje tvorbu workflow aplikací pro multifunkční tiskárny (MFP) od HP 
  • HP Command Center umožňuje poskytovatelům služeb řídit MFP tiskárny a dálkově spravovat aplikace
  • Rozšířené portfolio tiskáren pro formát A3 nabízí mimořádné barvy a nejbezpečnější tisk na světě1 
  • Bezpečnostní vylepšení usnadňují partnerům v distribučním kanálu správu fondu tiskáren 

V Praze, 14. listopadu 2019 – Společnost HP Inc. představuje inovace v rámci tisku, které současným digitálním a mobilním profesionálům nabízejí snadnou integraci papíru a digitálních technologií. Aplikace HP Workpath a HP Command Center umožňují partnerům a zákazníkům HP vytvářet, řídit a obsluhovat aplikace, které podstatně urychlují stereotypní firemní procesy – například vyplňování vyúčtování pracovních cest či digitální archivace dokumentů.  Kromě toho HP rozšiřuje i své portfolio tiskáren pro formát A3 a zavádí nové bezpečnostní funkce.  

„Řešení, která představujeme, byla navržena především s ohledem na naše zákazníky,“ řekl Tuan Tran, prezident divize Imaging, printing and solutions společnosti HP Inc. „Tím, že přizpůsobujeme tiskárny potřebám moderního pracoviště, dáváme dnešním mobilním a digitálním profesionálům chytřejší a více integrované nástroje, které jim umožní bezpečně a efektivněji vykonávat práci kdekoli a kdykoli.“  

Tiskárenské aplikace, které urychlují a usnadňují časově náročné úlohy

HP Workpath je nová cloudová platforma a vývojový ekosystém, jenž umožňuje distributorům tiskáren, vývojářům a zákazníkům vytvářet aplikace, které usnadňují podnikové procesy. Partneři HP mohou nyní snadno vytvářet nové aplikace podobné těm, jaké známe z mobilních telefonů. Mají také přístup k existujícím aplikacím a mohou je instalovat přímo do multifunkčních tiskáren. Nyní je například možné:

  • Skenovat paragony a odeslat vyúčtování přímo z aplikace Concur na tiskárně.
  • Skenovat papírovou fakturu přímo do aplikace Sage Intacct na tiskárně, přiložit ji k objednávce a odeslat.
  • Skenovat papírový dokument a pomocí aplikace v tiskárně jej uložit přímo do sdílené složky Microsoft Teams nebo Google Docs. 

V současné době na HP Workpath pracuje více než 300 vývojářů, přičemž 50 aplikací je již připraveno – a to včetně průmyslových aplikací pro zdravotnictví, vzdělávání a státní správu. HP očekává, že do začátku roku 2020 bude mít přibližně 70 aplikací. 

Instalace a správa zařízení z jediné cloudové platformy 

V současné době je proces instalace zařízení a softwaru pro MFP tiskárny náročný na práci. Pracovníci IT musí ručně konfigurovat každé zařízení přímo v místě instalace. HP Command Center je cloudová platforma, která poskytovatelům služeb umožňuje spravovat MFP tiskárny a vzdáleně nasazovat aplikace HP Workpath. Rovněž partnerům umožňuje konkurovat nabídkami, které obsahují funkce HP Workpath, čímž zákazníkům přináší řešení s vyšší hodnotou.

Rozšířené portfolio tiskáren pro formát A3 pro výjimečnou kvalitu tisku a brilantní barvy

Nová řada tiskáren HP Color LaserJet Enterprise MFP M776 a HP Color LaserJet Enterprise M856 poskytuje vynikající barevný výstup, zejména pro tisk marketingových materiálů a profesionálních dokumentů. Nový vylepšený režim tisku poskytuje širší škálu barev v obzvláště živém provedení a lesku pro vaše důležité návrhy, brožury a další marketingové materiály. Technologie Custom Color Manager od HP navíc přesně kalibruje barevný výstup u libovolné kombinace dokumentů a zařízení – bez drahých systémů přizpůsobení barev.

Společnost HP také představuje novou tiskárnu HP Color LaserJet Managed E85055, a verzi Managed modelu řady 800. Tyto nové tiskány přinášejí nižší náklady na stránku a funkce navržené speciálně pro potřeby smluvních poskytovatelů služeb. 

Inovace v oblasti zabezpečení zjednodušují správu fondu tiskáren

Společnost HP rovněž oznámila vylepšení bezpečnostních funkcí, která zjednodušují správu zabezpečení fondu tiskáren v rámci partnerských kanálů. Security Manager 3.4 s podporou protokolu SCEP (Simple Certificate Enrollment Protocol) nyní poskytuje přístup k širšímu portfoliu certifikačních autorit a zjednodušuje proces vydávání certifikátů pro zařízení v rámci fondu. Nová integrace HP Essential Security Policy pro do služby HP Smart Device Services (SDS) navíc umožňuje zákazníkům a partnerským kanálům zvyšovat zabezpečení celé IT sítě. 

Dostupnost

  • Rozšířené portfolio tiskáren pro formát A3 od HP je v prodeji od začátku listopadu 2019.
  • HP Workpath je pro HP Premier partnery, vývojáře i zákazníky na celém světě k dispozici od 22. října 2019. Řešení HP Command Center by mělo být k dispozici pro HP Premier partnery po celém světě v průběhu listopadu 2019.
  • Vylepšené funkce zabezpečení HP jsou již nyní k dispozici partnerským kanálům HP. Očekává se, že podpora SCEP pro HP JetAdvantage Security Manager bude k dispozici v prosinci 2019.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. (NYSE: HPQ) vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia osobních počítačů, tiskáren a řešení pro 3D tisk vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na www.hp.com  

Disclaimer

1 Vychází z analýzy HP z roku 2018, která se zaměřila na přehled publikovaných bezpečnostních funkcí konkurenčních tiskáren v dané třídě. Pouze společnost HP nabízí kombinaci bezpečnostních funkcí, které mohou monitorovat chod zařízení, detekovat a automaticky zastavit útok, a poté samočinně ověřit integritu softwaru při restartu. Seznam tiskáren naleznete na stránce hp.com/go/PrintersThatProtect. Další informace: hp.com/go/printersecurityclaims.

 

Tagged