Huawei se opět spojil s Jaromírem Jágrem a vzkazuje: Ty největší příběhy si píšeme sami

V nové kampani s Jaromírem Jágrem Huawei vyzývá lidi, aby sdíleli své příběhy, které následně zveřejní, aby se jimi mohli ostatní inspirovat. Kampaň předává jasné a silné sdělení: pracujte na sobě, při každém pádu vstaňte a nenechte se nikým odradit, ať už je váš sen jakýkoliv.

Vlastní příběh je důležité nejen žít, ale také se o něj podělit a tím inspirovat a motivovat ostatní. Huawei lidi vyzývá, aby si svoji vášeň a cestu za svým snem nenechali jen pro sebe. Svůj příběh mohou vložit na speciální webovou stránku. Jejich životní cestu se všemi pády i zaslouženými úspěchy pak Huawei zveřejní. Ti, kteří budou mít odvahu sdílet osobní příběh získají pozvánku na motivační webinář vedený Michalem Worochem, cestovatelem a objevitelem upoutaným na vozík. 

Iniciativu provází kampaň a televizní spot s Jaromírem Jágrem. Ten nastiňuje příběhy různých lidí, jejich zapálení a úsilí. „Spolu s Huawei chceme ukázat, že by se člověk neměl vzdát svojí vášně a dodat tak lidem odvahu a sílu překonávat překážky. Když spadnete, postavte se a zkuste to ještě jednou. Když vás odrazují, dokažte jim, že se mýlili. Není důležité jak tvrdé rány dostáváte, ale jak se nimi umíte vypořádat,” říká ke spotu Jaromír Jágr. Slavný hokejista se jako tvář kampaně objeví také na billboardech a dalších reklamních formátech.

„Vytvořili jsme silnou kampaň plnou emocí a příběhů lidí, která ukazuje, že splnit svůj cíl nemusí být vůbec lehké. Inspirací pro naši nejnovější reklamu byla mimo jiné také každodenní tvrdá práce společnosti Huawei. Také píšeme náš vlastní a nelehký příběh,” říká PR manažerka Huawei Gabriela Löbel. Na kampaň s Jaromírem Jágrem v lednu příštího roku naváže lokální aktivace na sociálních sítích.

Odkaz na video: https://youtu.be/eTNPmRaUYKE

Stránka, kde je možné přihlásit svůj příběh:

https://consumer.huawei.com/cz/campaign/yourstory/

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK


O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2018 se společnost umístila na 2. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Patnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.