Společnost Colliers International jmenovala Vendulu Maršovou, MRICS, novou vedoucí oddělení oceňování nemovitostí

Znalec ve svém oboru přináší svou expertízu do oceňování nemovitostí české pobočky společnosti Colliers International

Praha, 15. ledna 2020 – Colliers International Česká republika, přední světová společnost v oblasti komerčních realitních služeb a správy investic, jmenovala Vendulu Maršovou, MRICS, novou vedoucí oddělení oceňování nemovitostí. Vendula se v této roli, kterou převzala v listopadu 2019, zaměřuje na další růst a úspěch divize firmy, zlepšování a rozvíjení vztahů s klienty a optimalizaci modelu poskytování konzultačních služeb a oceňování komerčních nemovitostí.

Role zahrnuje odpovědnost za vedení týmu oddělení oceňování, poskytování poradenství, motivaci a budování kolektivu. Je zodpovědná za týmovou strategii, plánování rozpočtu, zajišťování zakázek, péči o klienty a rozvoj podnikání.

Naše podnikání v oblasti oceňování patří mezi klíčové linie, které posilujeme a Vendula jako nová vedoucí oddělení oceňování je skvělým doplněním našeho týmu oceňování a naší společnosti jako celku. Vendy přichází s rozsáhlými a dlouholetými zkušenostmi s oceňováním různých typů nemovitostí, včetně pozemků, a je nepochybně jedním z nejlepších na našem trhu. Jsem nadšený naší budoucností a velmi rád vítám Vendy v týmu,“ řekl Tewfik Sabongui, výkonný ředitel pro Colliers International pro Českou Republiku.

Vendula má více než 10 let zkušeností v oblasti oceňování nemovitostí a v minulosti oceňovala všechny typy komerčních nemovitostí a velká nemovitostní portfolia. Do společnosti Colliers přichází z JLL, kde působila na pozici seniorního odhadce od ledna 2010. Pracovala pro mnoho mezinárodních a domácích klientů, se kterými v posledních letech budovala vztahy. Pracovala například se společnostmi jako CBRE GI, Centerscape, Pradera, DMO Invest, NEPI, Wood and Co, Amundi, GES Real, CTP, Crestyl, HB Reavis, Immofinanz, J&T, Lighthouse, Prologis, Skanska, Gramercy a jinými.

Od roku 2019 je Vendula Maršová členkou institutu RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors), čímž se stala jednou z nejkvalifikovanějších odborníků v oblasti oceňování nemovitostí. Členství v této celosvětově uznávané organizaci potvrzuje její odbornost na mezinárodní úrovni.  Vendula je také od roku 2012 držitelkou osvědčení z oboru oceňování nemovitostí z Institutu oceňování nemovitostí, působícího při VŠE v Praze. 

Jsem velmi potěšena, že se mohu připojit k týmu profesionálů v Colliers International Czech Republic a pokračovat v poskytování služeb v oblasti oceňování nemovitostí v nejvyšší možné kvalitě našim klientům. Těším se na novou spolupráci, posílení pozice týmu a budování nových klientských vztahů,” řekla Vendula Maršová, vedoucí oceňování nemovitostí, české pobočky Colliers International.

-Konec-

O skupině Colliers International

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI; TSX: CIG) je přední globální společnost nabízející poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí a investičního managementu. Působí
v 68 zemích světa a zaměstnává více než 14 000 odborníků. Colliers je nejrychleji rostoucí veřejně obchodovaná globální společnost zabývající se realitními službami a investičním managementem, přičemž její korporátní tržby v roce 2018 činily 2,8 mld. dolarů (3,3 mld. dolarů, včetně přidružených společností). Za vedení Colliers odpovídá více než 20 let tým zkušených expertů, který stakeholderům společnosti prokazatelně zajišťuje přes 40 % ročních výnosů. Prostřednictvím své platformy služeb pro management investic spravuje aktiva světově nejuznávanějších institucionálních realitních investorů v hodnotě více než 26 mld. dolarů.

Aktuality ze světa Colliers International najdete na webové adrese Colliers.com i našem Twitteru (@Colliers EMEA) nebo LinkedIn. Novinky pro Českou republiku najdete na našich českých stránkách Colliers.cz.